От х:

Днес в x:

Делегация от Кърджали участва във форума на "Нова Република"

Председателят на надпартийното дясно обединение "Нова република" Радан Кънев даде началото на предизборната кампания на формацията пред 2500 делегати в Интер Експо Център в София.

Както е известно, партията на Радан Кънев напусна Реформаторския блок още преди година и започна изграждането на надпартийното обединение, което е готово за участие в предсрочните парламентарни избори на 26 март. То включва ДСБ, Съюз за Пловдив, БДО, представители на Гражданския съвет, най-активните депутати от десницата в отишлия си парламент и други граждански организации.

В залата вчера бе и група делегати от Кърджали, представители на Гражданския съвет и на ПП "Демократи за силна България", съобщи областният лидер на ДСБ Радослав Милев. "Много вдъхновени и окуражени се прибрахме от вчерашния форум, допълни синият председател,. Сигурни сме, че новата формация ще бъде подкрепена, както от твърдите и последователни демократи, така и от всички десни избиратели, на които вече им е писнало от управлението на ГЕРБ и кариеристите около тази партия."

На форума в София присъстваха и знакови сини фигури от близкото минало, които отдавна са напуснали Кърджали, като Корнелий Савов и Благой Калъмов, първият председател на СДС в родопския град.

Източник: kardjali.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини