От х:

Днес в x:

Областният управител на Смолян връчи печата на РИК, която от утре започва работа

Изображение 1 от 2

    Днес областният управител Недялко Славов свика първото заседание на РИК Смолян и връчи печата на председателя комисията Ангел Безергянов. „Отправям пожеланията си към вас, към всички членове на районната избирателна комисия за една успешна, ползотворна и най-важното безпристрастна  работа в организирането и провеждането на парламентарните избори, насрочени за 26 март 2017-та година", каза Славов и декларира, че и той и цялата администрация има готовност да оказват всякаква организационна, методическа и техническа помощ. Славов призова членовете на РИК да загърбят политическите си пристрастия и заедно да организират изборите по безупречен начин.

    От своя страна председателят на комисията Ангел Безергянов подчерта, че с повечето от членовете й са работили заедно и на
    други избори. „Готови сме да проведем и да си свършим работата по възможно най-добрия и прозрачен начин. Да спазваме всички свои права и задължения произтичащи от изборния кодекс, които са ни вменени“, каза Безергянов, който за пръв път оглавява РИК.
    Първите решения са насочени към организационното и техническо обезпечаване и ще са факт от четвърти февруари, когато РИК официално встъпва в правомощията си.

    РИК в 22-ри избирателен район Смолян има 13 членове, председател е Ангел Николаев Безергянов, заместник председатели Анастасия Караманолева-Пенева и Димитър Марев, секретар Асен
    Минков. Останалите членове на комисията са Малинка Кордова, Марияна Сивкова, Георги Кисьов, Маргарита Солакова, Лилия Капсъзова, Зоя Пенкова, Атанас Ангелов, Стефка Станкова и Радка Желева. 

    СмолянБГвести.нет

    Източник: Smolyan.bgvesti.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини