От х:

Днес в x:

Глобяват трима по сигнал, спипани да пушат в кафенета в Бисер

Трима души са спипани да пушат в кафенета в харманлийското село Бисер при проверка на така наречената „Никотинова полиция“ към Регионалната здравна инспекция. Нарушителите са заловени след подаден сигнал от граждани, които алармирали, че в заведенията там се дими. Пушачите ще бъдат санкционирани с глоби от 300 до 500 лева. На управителите на двете кафенета са издадени и предписания, че вътре е забранено да се пуши.

Междувременно миналата седмица в РЗИ е постъпил още един сигнал за заведение в Хасково, но той се оказал неоснователен.

През януари са проверени общо 21 заведения за обществено хранене, 29 детски заведения, 10 лечебни заведения, 8 открити обществени места и 98 други нехранителни обекти. Здравните инспектори са се отзовали на общо 5 сигнала през месеца.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (3)

  • 1
    Жи
    Живко
    14 -3
    17:24, 1 фев 2017
    Ето давам ви сигнал.В кафе Авеню е ад от цигарен дим. Пуши се постоянно и от всички. Там май някой си киха на когото трява защото няма проверки.
  • 2
    Ko
    koko
    13 -6
    17:32, 1 фев 2017
    Бях в София няколко дни.Мога да кажа,че в АБСОЛЮТНО всички кафенета,барове и ресторанти се пуши свободно без обособени за това зони и на никой не му прави впечетление.Незнам нашите гавази тук защо обикалят като мишки по кафетата да глобяват.Пълна тъпотия.
  • 3
    Жи
    ЖИКА
    6 -2
    10:12, 2 фев 2017
    Почти във всички заведения в Хасково се пуши в зоната за непушачи.
    РИОКОЗ ходете и проверявайте и глобявайте, а не само да въвеждате изисквания без да правите проверки.
Последни новини