От х:

Днес в x:

Центърът и част от улица „Добруджа“ без вода заради авария

Поради възникнала авария на ул. "Добруджа" в Хасково, временно ще бъде затруднено водоподаването по високите блокове по ул. „Добруджа” и хидрофорите по високите блокове на площад „Лебеда”,съобщиха от ВиК.

Аварията е локализирана. Екипите на водното дружество работят по отстраняването й и до 2 часа ще бъде възстановено водоподаването към двата засегнати района.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (9)

  • 1
    12
    123
    16 -2
    10:33, 31 яну 2017
    Аман
  • 2
    До
    докога
    28 -2
    10:49, 31 яну 2017
    Тоя град има ли кмет въобще? И ако има какво прави? Докога ще живеем като в някоя дива изоставена пустош - безводие, боклуци, ледове, кучета, мръсотия, тъмни улици......Абе ей стегнете се!Правете нещо щото да не си глътнете езика като дойдат избори
    • Ей
      Ей директорката!!!
      3 -15
      12:44, 31 яну 2017
      Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара, натиснете тук
  • 3
    Цв
    Цветан Янев
    24 -3
    11:08, 31 яну 2017

    Ставам сутринта рекох да се обръсна -изненада няма вода ! Карам детето до градината с шейна ! Кофите пълни с боклук и около тях една дузина помияри, нощем тъмнина и мрак ! Абе пе**ли - вън! Оставки на момента !

    • Ей
      Ей директорката!!!
      3 -13
      12:47, 31 яну 2017
      Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара, натиснете тук
  • 4
    Pu
    Puk
    21 -4
    11:17, 31 яну 2017
    Мизерниците от ВиК начело с Марков, компания, сие и други бандити и мошеници да вземат да си оправят тръбите, а не да ми говорят врели-некипели от сорта на токът бил скъп и водата трябвало да се вдига. Сигурно и сметки ще искате да се плащат на това безводие, нещастници. Като го питат Марков каква цена от увеличението на водата е за ток - мълчи като пукал, такава калкулация не бил правил. Абе, алам колу като не си правил как ще вдигаш водата с мотив, че токът бил поскъпнал? За тия пари бира трябва да ми пускаш от чешмата вместо негодна за пиене вода, която навсичкото отгоре напоследък и не тече. И кво излиза - плащаме за въздуха в тръбите ли? Научете се нещастници мизерни, че пари се плащат за услуга, а не изобщо, по принцип и по дефаут. Куклата на конци, наречена кмет също да се стегне и да започне да си изпълнява задълженията.
    • Ей
      Ей директорката!!!
      3 -13
      12:48, 31 яну 2017
      Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара, натиснете тук
  • 5
    Зр
    Зрителя
    14 -4
    12:44, 31 яну 2017
    Хайде сега кажете къде е ул. Добруджа и как авария там оставя без вода площад Лебеда - това показва ли че пак половин Хасково вода няма.
  • 6
    За
    за "Ей директорката!!!"
    13 -1
    13:31, 31 яну 2017
    Ей директорке, а като отговаря кмета за снега, боклука и осветлението какво направи? Потопи града в мрак, мръсотия и безобразен лед! Така че по-кротко, ние простосмъртните отдавна не пасем трева. А и общината нали е в така създаденото Водно дружество, при това с най-голям дял и респективно най-важен глас. ЕЕЕЕ как да няма кмета нищо общо с ВиК. Направо си за първи клас, директорке! Или пишеш колкото да те потупат по рамото от общината?
Последни новини