От х:

Днес в x:

Kyocera rafre e смартфон, който може да измиете на чешмата (видео)

Kyocera е японски производител, който е известен предимно на местния пазар. Компанията представи най-новия си смартфон, който се казва Kyocera rafre и се отличава с една интересна характеристика. Устройството има водоустойчиво покритие, но също така може да се измива със сапун или друг препарат и така да го поддържате чист. Продажбите на Kyocera rafre ще стартират през март на японския пазар. Все още не разполагаме с детайли за европейската прeмиера. 

Другите му характеристики включват възможността да използвате тъчскрийн, докато сте с ръкавици, както и издръжливост при допир с гореща вода, предаде AndroidHeadlines. Потребителите ще могат да избират между версии с три различни цвята: Light Blue, Clear White и Pale Pink. Новият смартфон е оборудван с 5-инчов дисплей с HD резолюция и работи с Android 7.0 Nougat. размерите са 142х71х10.4 милиметра при тегло от 158 грама. Вградената памет е 16GB, но може да се увеличи с microSD карта. 

Kyocera rafre има 5-мегапикселова камера за селфита и още един 13MP сензор в задната част. Батерията е със заряд от 3000mAh, като смартфона покрива изискванията на стандартите IPX5, IPX8, IP5X и MIL-STD-810G, гарантиращи максимална защита срещу прах, вода и удар. Според данните Kyocera rafre ще се продава първо я мрежата на японския мобилен оператор KDDI. Цената на устройството ще бъде обявена допълнително.

Източник: digital.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини