От х:

Днес в x:

Златните медалистки по борба и съотборник на Гришо с поздравления от кмета Беливанов

    Златните момичета на хасковската борба от Спортен клуб „Ангел Войвода“ и треньора им Петю Кирев, заедно с талант от Тенис клуб „ Хасково 2015“ гостуваха в общинската администрация днес по покана на кмета на Хасково Добри Беливанов.

    Градоначалникът поздрави Меган Панчева, Петя Делчева, Димитринка Георгиева, Силвия Митева и Весела Бръмчева, които са медалистки от Държавно лично първенство по борба, пожела още успехи и на тенисиста Адриано Дженев, който пък е шампион на корта на закрито при деца до 12 години. На срещата той беше придружен от Вицепрезидента на ТК „ Хасково 2015“ Димитър Господинов.

    “Гордеем се с вашите постижения. Вие сте спортното лице на Хасково. С впечатляващите си успехи дадохте добър пример на останалите. Вашите постижения са добър старт на спортната година в Хасково“, обърна се към медалистите кметът Беливанов.

    Пред младите спортисте градоначалникът подчерта, че възнамерява да поддържа традицията на срещи със спортните таланти в града и занапред.

    Беливанов се извини на борците за продължаващият ремонт в залата им на стадион „ Младост“ и обеща освен обновяване на покрива, да бъде направен основен ремонт и на цялата сграда.

    И двамата треньори Петю Кирев и Димитър Господинов похвалиха възпитаниците си пред кмета и ги определиха като млади надежди на хасковския спорт. Димитър Господинов посочи, че Адриано Дженев върви по стъпките на съотборника си Григор Димитров.

    В края на срещата Добри Беливанов връчи на двамата треньори кристални плакети на „Св.Богородица“ и пожела още по-големи успехи на състезателите. 

     haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (4)

    • 1
      Па
      Парапан
      13 -5
      16:48, 24 яну 2017
      Докато града бедства пенсионера си прави седянки и си раздава плакети на нещо построено от друг.Дали някога ще има нещо построено от сегашните, със което да прославят града ни.
    • 2
      Лу
      Луд ли си?
      8 -16
      17:25, 24 яну 2017
      Пенсионер, който не е крил че е пенсионер но се сп... Виж коментара
    • 3
      Tt
      tt
      2 0
      11:08, 25 яну 2017
      Първо поздравявам децата за техните успехи поздравявам и хората които полагат усилия тези дечица да стигнат до там нека не забравяме кой е и Димитър Господинов нека днес го поздравим за успеха на сина му Григор Димитров ! до тука с похвалите от тук нататък кмета ще претърпи и критика която е заслужил защото господин кмете този град не е само спортна площадка в този град живеят хора излез и виж в какво положение е града хората се чудят как да си закарат децата на училище с тия ваши шантави идеи да правите ремонт на двете училища какафонията е голяма неизчистени улици претърчащи се деца недоволни родители господин кмете градът ви е една шахматна дъска с лош играч в момента и накрая навсякаде се чуват псувни по ваш адрес втори мандат няма да има не че съм подръжник на стария кмет не но и това което правите нямам думи бате Бойко прави магистрали и спортни площадки а вие само спортните площадки срамота е незнам дали ще достигне до вас но излезте и вижте в какво положение ви е града не само да гледате като някое влечуго с празен поглед а вижте направете нещо или пак някоя комиисйка е виновна защото така е решила комисията вие пак естественно не знаете нищо нещастници сте там събрани гладници първия беше гладен ама поне правеше нещо а вие сте само гладни лапачи майната ви господин кмете друга дума не заслужавата и това внимание ви е много
    • 4
      Ба
      Батко
      0 0
      12:45, 25 яну 2017
      Кмете, кварталите са затрупани цяла седмица.
    Последни новини