От х:

Днес в x:

Цацаров нареди проверка на депутата, усвоил чужд имот

Главният прокурор Сотир Цацаров се самосезира във връзка с журналистическия репортаж за депутата от РБ, затворил общинска улица и усвоил чужд имот.

След излъчено разследване под заглавие „Как депутат затвори общинска улица, за да си построи барбекю“ главният прокурор възложи на Софийска градска прокуратура проверка по изнесените факти, с оглед данни за извършено самоуправство, съобщиха от пресцентъра на Върховна касационна прокуратурата. 

Тази сутрин bTV разказа как депутатът от Реформаторския блок и зам.-главен секретар на СДС Борислав Миланов е поставил метална врата върху общински път и е ограничил достъпа на възрастна жена до имота й, въпреки че е спечелила дело за правото върху парцела. Самият той го ползва като заден двор, на триетажната къща, която си построил. Върху публичната собственост Миланов изградил и беседка с барбекю, която е незаконна, тъй като няма одобрени технически книжа. 

Телевизията излъчи запис на телефонен разговор, в който народният представител пита журналиста: "Какъв е шансът да спрем репортажа?"

Миланов твърди, че не е знаел, че имотът е чужд, но в същото време казва, че собствениците му имали ключ към въпросната врата. Те обаче твърдят, че той не работи.

Източник: dir.bg

Видеа по темата

Коментари в сайта

Случаен виц

Последни новини