От х:

Днес в x:

Галин с концерт за Ники, като извинение за липсата му в събота

Звездата на Пайнер Галин ще даде благотворителен концерт в помощ на 17-годишната Ники от Хасково, като извинение за липсата му на проявата в зала „Дружба“ на 21 януари. Тогава се проведе концерт, в който Галин бе обявен като специален гост. Той обаче не се появи и разочарова феновете си.

В писмо до Haskovo.net певецът обявява, че дава специален концерт. „Извинение по телефона, мейла или на запис може да покаже недостатъчно искреност и усилие. Най-добре е да се извините лично“, пише Галин в писмото си..

17-годишната Ники страда от рак на костите и е подложена на лечение в клиника в Истанбул. В момента прави процедури по лъчетерапия, които още не са приключили. Те са общо 30. Средствата за тях са осигурени. След това обаче ще се наложи и химиотерапия, смятат лекарите, но още не са назначили това лечение. Сега Хасково събира средства за продължаване на терапията.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (4)

  • 1
    Бо
    Борче за зимата
    4 0
    12:15, 23 яну 2017
    Няма да има концерт на 11. Фалшива имформация!
  • 2
    Ан
    Ангел Казаков
    2 -1
    12:20, 23 яну 2017
    Концерт ще има, но ще бъде в моето легло ! ;)
  • 3
    Бо
    Борче за зимата
    2 0
    12:24, 23 яну 2017
    Ангел Казаков, много си мечтаеш
  • 4
    Xa
    xaxaxa
    0 -1
    16:04, 23 яну 2017
    Ангел Казаков, Галин е момче - сигурен ли си че правилно си си пожелал "Концерт ще има, но ще бъде в моето легло ! ;)" Защото фенките му ходят само по участия, а не когато Гальо пръска кафявото ти око на домашно :)
Последни новини