От х:

Днес в x:

Майка и син се самоубиха в дома си в Хасково

Майка и син се самоубиха в дома си на улица „Враня“ в Хасково, съобщиха от областната дирекция на полицията.

За кървавата драма на спешния телефон в районното управление съобщил вчера 27-годишният внук на покойната жена. Той обяснил, че заедно с майка си са намерили вуйчо си и баба си с огнестрелни рани в главите.

Веднага на място е изпратена оперативна група и съдебен лекар. От извършения оглед е установено, че входната врата на апартамента е била заключена от вътрешната страна и липсват следи от взлом по заключващия механизъм. В кухнята са открити труповете на майката /74г./ и сина /38 г./ с огнестрелни рани в областта на слепоочията, а при сина и в областта на хълбока.

На пода в помещението е открит боен пистолет „Маузер”-6,35, нерегистриран в базата данни на МВР. От последващата аутопсия, съдебният лекар е констатирал, че се касае за самоубийство на двамата. Работата по образуваното досъдебно производство продължава.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (3)

  • 1
    Кр
    Крум
    7 -43
    15:12, 23 яну 2017
    Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
    • Bb
      bb
      25 -3
      16:13, 23 яну 2017
      много си прост...
    • Ам
      ами чети
      28 -1
      16:29, 23 яну 2017
      Ами чети, то е написано- "заедно с майка си са намерили вуйчо си и баба си.." Демек, тоя внук на бабата, който е на 27 год. не е син на самоубилия се неин син на 38 год., а му е племенник. Демек, бабата има и дъщеря и тя заедно със сина си са открили мъртвите.
Последни новини