От х:

Днес в x:

Огромни дупки-убийци на гуми зейнаха след леда по улиците в Хасково

Изображение 1 от 5

    Огромни дупки, истински убийци за автомобилни гуми, зейнаха по улиците на Хасково след изчистването на леда. Някои от тях са назъбени, с остри ръбове и при влизане с по-висока скорост в тях шофьорите рискуват посещение в сервиз, най-малкото за нови гуми. А може и за нещо по-сериозно.

    Най-зле изглежда отсечката по булевард “Васил Левски” в участъка между светофара до АГО и кръговото до ВиК. Дупките са осеяли и двете платна. Някои от тях са пълни с кална вода и не може да се прецени каква е дълбочината им. Огромен кратер дебне невнимателни шофьори малко преди светофара на кръстовището на булеварда с улица “Дунав” в посока ВиК.

    Зъбати дупки в асфалта са зейнали и по други улици след дебелата ледена полировка, която се задържа с дни. Дълбоки ями в асфалта, чак до дренажа под него, има и по ул. “Георги Кирков”, както и по много други улици.

    С разчистването на уличните платна от снега и леда е възможно такива капани да дебнат на най-неочаквани места, затова е най-добре да се шофира бавно и внимателно, съветват специалистите.

    Тодор Кръшков

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (8)

    • 1
      Ма
      марсианец
      37 -3
      16:43, 20 яну 2017
      Хасково усилено гради образ на лунен пейзаж - с дупки, снегове, преспи,ледници и всякакви гадории,като почнеш от сградата на площад общински в центъра
    • 2
      Ха
      хахаха
      22 -4
      16:48, 20 яну 2017
      Хасково е на път за задмине и Враца по качество на улиците......от 2007 год, насам нищо съществено не се е направило ...... и май предстои верно града да заприлича на лунен пейзаж! Освен ако новия кмет се окаже по-добър и от стария.....съвсем скоро ще стане ясно :)
    • 3
      Пе
      Петко
      26 -8
      17:10, 20 яну 2017
      Тези с фишовете няма ли най после да минат и през локалното в Орфей от Шел нагоре цялата улица е задръстена от паркирали Тъпанари на средата на пътя.От такава широка улица сега две коли не могат да се разминат заради малоумни тъпанари които ги мързи да си изринат по едно място и да освободят улицата.
      КОРЗ вземете се в ръце и си свършете работата.
    • 4
      Ас
      Асен
      11 -2
      19:14, 20 яну 2017
      Ама как може! Цяло лято кърпихме, това лято мислехме да си почиваме.. Тая пуста зима и тоя замръзнал 60 сантиметров сняг ще ни вкара в харч! Я да вдигна данъците..
    • 5
      Ко
      КОРЗ
      5 0
      22:02, 20 яну 2017
      Утре сме в Орфей
    • 6
      На
      Наблюдател
      5 -1
      22:20, 20 яну 2017
      Кръпките след миналогодишния сняг по "В.Левски" стъчаха по 2 пръста над асфалта. Нормално е снегорините да ги изкъртят. Тези, които минават от там, знаят как тресеше в зоната на осовата линия.
    • 7
      Ar
      ariel
      5 -1
      10:44, 21 яну 2017
      Днес центъра е като пързалка! Няма ли пясък в този град! Предлагам да не си плащаме данъците защото няма за какво.БЕЗУМИЕ
    • 8
      По
      потърпевш
      1 0
      23:13, 27 яну 2017
      Плашат гаргите с глоби,такъв ужас нивга не е било-сняг,преспи,лед,дупки-УЖАСССССС!!!
      Нека ние данъкоплатците глобим ръководството на Община Хасково!Нека излезем пред сградата на общината и покажем,че не само плащаме данъци,а имаме право да им държим сметка-защо и как допуснаха този АД в нашия град.Стопаните сме ние,те са на служба.Като няма да си изпълняват задачките,да си ходят.Има и по-кадърни от тях.
      СТАЧКА!!1
    Последни новини