От х:

Днес в x:

Безработна от Седларци спечели 50 000 лева от лотарията

Изображение 1 от 2

    Емблематичните думи на легендата на българския футбол Христо Стоичков – „Който играе печели, който не играе – не печели!“, отново се доказаха. 58-годишната Евгения Койнарчева от ардинското село Седларци спечели 50 000 лева от билета на лотарията. Безработната родопчанка решава да си купи билет на 28 декември в Кърджали. 

    „Отначало не можах да повярвам на късмета си. Чувството да спечелиш такава сума за няколко минути е неописуемо!  Сега семейството ми ще има едно допълнително спокойствие и сигурност, че ще можем да осъществим нашите планове и мечти в едно по-близко бъдеще”,  сподели с вълнение Евгения Койнарчева. Тя уточни, че със спечелените пари ще си купи жилище в Кърджали.

    Щастливото събитие развълнува всички в Седларци. Кметският наместник Йовчо Гаджалов сподели, че всички в селото са щастливи, че техен съселянин е спечелил сериозна сума. „Нека да й донесат радост и със здраве да ги харчи ”, заяви Йовчо Гаджалов.

    Евгения Койнарчева е безработна от 15 години. Живее в Седларци заедно със съпруга си Емил. Има три дъщери – Ирена, Северина и Росица, които са омъжени в Кърджали, Ардино и Ямбол. Радва се на четири внуци.

    Гюнер ШЮКРИ

    Източник: Kardjali.bgvesti.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини