От х:

Днес в x:

Хасковлии лекуват болно гърло с домашен пчелен мед

    В слънчевия съботен ден хасковски баби пазарджийки първи се появиха на кооперативния пазар. Те предлагат от лук, туршии и домашна сланина до ръчно плетени вълнени чорапи. Клиенти не липсваха, тъй като голяма част от хората предпочитат продукти и зарзават домашно производство.

    Сред пазарджиите беше и производителят на мед Михаил Жеков, който изнесе за продан мед, както и нов модел модерен пчелен кошер. Голяма част от хасковлии използват пчелния продукт за лекуване на болно гърло. Рецептите за бабините илачи са много и разнообразни, но са доста ефективни, каза възрастна клиентка. Освен за болно гърло, медът се използва за лечение и на редица други заболявания, включително и за направата на маски за коса и лице в домашни условия.

    Има и такива хасковлии, които не вярват на народната медицина и предпочитат да напазаруват илачи от аптеката.

    Haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (4)

    • 1
      Sc
      Scarface
      11 -2
      21:16, 14 яну 2017
      Защо не се споменава и другият ляк.Ракийката скоросмъртница в прекия и преносен смисъл която продават бабетата.В комбинация с туршийка и домашна сланина се гонят и убиват всички бацили и други вредни твари населили организма ти.Че даже и на околните около вас.Само с един дъх.Ха наздраве!
    • 2
      До
      Доктор Петров
      4 0
      21:54, 14 яну 2017
      При болни от ракови злокачествени заболявания и тумори е противопоказно използването под всякаква форма на мед и неговите заместители!!!!
    • 3
      Рецептата е --трушийка ракийка сланинка и до теб топла гъзинка
    • 4
      Д-
      Д-р Андреева
      1 0
      23:11, 15 яну 2017
      Меда скоро-постижно подхранва и ускорява метастазите!! Имайте винаги едно наум когато консумирате тази субстанция!
    Последни новини