От х:

Днес в x:

Двама маскирани ограбиха бензиностанция в Хасково

Двама маскирани ограбиха бензиностанция на булевард „Васил Левски” в Хасково. Сигнал за сучая е подаден от работник малко преди 4 часа тази сутрин, съобщиха от пресцентъра на полицията. Пред униформените служителят обяснил, че 20 минути по-рано е бил ограбен от две неизвестни лица. Потърпевшият заявил, че нападателите са били с маски и качулки на главите. Влезли в бензиностанцията и след като му нанесли удар с твърд предмет в областта на лицето, обрали наличните в касата 530 лева. Образувано е досъдебно производства. Работата по случая продължава.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (4)

  • 1
    Не
    Незапознат
    21 -2
    14:52, 14 яну 2017
    Това е явно за добре дошла на министърът на вътрешните работи Румяна Бъчварова за да види как се бори престъпността в провинцията.При обикновенни случаи вероятността да се заловят щеше да е почти нулева.За 500 лв. едва ли някой би си дал зор да си разваля спокойствието.Но сега едва ли някой ще иска да е на мястото на грабителите или грабитела.Понякога случайността прави каръци всички.Без значение дали са обиграни или не.
  • 2
    Ва
    Ванко
    23 0
    17:50, 14 яну 2017
    Как може да сложити снимка на газпром а е ограбена микраж. Това сроред мен е за съд да не говорим че е непрофесионално.
    • Да
      Данко
      7 0
      09:32, 15 яну 2017
      А сефте ..... По лесно е да кажем колко пъти НЕ СА ГРЕШИЛИ , отколкото колко непрофесионални изпляскваници имат ....
  • 3
    Ан
    Антон
    1 0
    14:02, 18 яну 2017
    Извинявайте, че се намесвам, но някой знае ли дали заловиха крадците, които задигнаха милион и повече лева от Пощата в Хасково?!
Последни новини