От х:

Днес в x:

Заради снегонавявания: От Хасково към Минерални бани през Въгларово

    Снегонавяванения по отсечката напълно затвориха пътя Хасково-Минерални бани. Движението се отклонява от патрул на КАТ при Въгларово през Сираково за Минерални бани, съобщиха от Областната администрация. От Областното пътно управляние смятат, че до обяд трасето ще бъде изчистено и  отворено.  На отделни места в областта също се чистят навявания- при Харманли, на отсечката Димитровград- Меричлери, но те са по-малки и вече са  отстранени. Движението по АМ ”Марица ”между Харманли и Любимец, което вчера беще отклонено през целия ден заради катастрофа, вече е възстановено. Няма въведени специални ограничения за движение по пътищата в региона.

    Обстановката  в Хасковска област е спокойна. Няма населени места без ток и вода, комуникациите също работят. Снабдяването с основни хранителни продукти се извършва нормално. Всички жители на региона имат достъп до медицинска помощ. Това докладваха на областния управител на Хасково Станислав Дечев дежурните в институциите, които се грижат за сигурността на населението. Към момента всички пътища в областта са проходими при зимни условия. Вятърът отслабна, но въпреки това на места се образуват снегонавявания, които затварят пътните платна. 

    Haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (4)

    • 1
      Пъ
      пътуващ
      4 -1
      13:04, 8 яну 2017
      Пътят Сираково-Спахиево е затворен! До язовира има закъсал бус в преспите, който спира движението!
    • 2
      Ма
      мастикаджия
      11 -3
      15:10, 8 яну 2017
      Извикайте по спешност Свинетка Павлова!
      Да рине снега.Бързо.Областния да спри да гледа тъпо, да поработи!
    • 3
      Та
      Тайна
      0 -2
      15:55, 8 яну 2017
      До Въгларово проходимо ли е
    • 4
      По
      пострадал
      2 0
      22:38, 8 яну 2017
      Отклоняват през Въгларово,а пътя за Спахиево се оказа блокиран от преспи и коли/полицайчето на разклона за Въгларово обесняваше,че за Баните само от там се минава,без да има информация за състоянието на пътя през Сираково за Спахиево/.Обиколихме половината окръг заради безхаберието на разни от МВР и Агенцията по пътищата.Снегопочистваща техника липсваше по цялото трасе,на всичкото отгоре още в началото на пътя за Въгларово/на 500м от разклона и полицайчето пътя беше навят,едвам минахме и после и там е било критично положението.Пътищата там са огледало-няма луга,няма пясък.Движиш се на късмет.
      Това ли е нормалното ?
    Последни новини