От х:

Днес в x:

Най-четените новини за 2016 г. в Dimitrovgrad.bgvesti.net

Информацията за изчезнало 22 -годишно момиче от Димитровград  е най-четена на сайта Dimitrovgrad.bgvesti.net през изминалата 2016 година. 24 146 пъти е прегледана новината, която е публикувата на 1 август.

Втора в своеобразната класация е информацията за детския парк от стари автомобилни гуми зад блок №10 на бул."Стефан Стамболов", видяна 23 056 пъти. Автор на атрактивния парк е димитровградчанинът Живко Петков - Ларго, който по-късно нашумя и с рисунките на народни будители върху фасадите на училища и жилищни сгради.

След нея по четаемост се нарежда новината за завоюваното първо място в кроса между Димитровград и Хасково от димитровградчанина Радослав Вълчанов. Публикацията е от 9 септември и е прегледана 13 659 пъти.

Информацията за откритата по-късно изчезнала девойка също попада в челните новини на сайта за изминалата година. Същата е видяна 12 006 пъти. Интерес е предизвикала и публикацията за откриване на нов зоомагазин и ветеринартна клиника, която също попада в ТОП 5 на новините за 2016 година. Прегледана е била близо 10 000 пъти.

По- добри новини за града и Общината през 2017 година е пожеланието на екипа на  Dimitrovgrad.bgvesti.net. И благодарности на всички читатели за доверието през изминалата година. Бъдете здрави и щастливи!

Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини