От х:

Днес в x:

Адел се омъжила тайно на Коледа?

Адел подхрани слухове, че тайно се е омъжила по време на коледните празници.

Тя беше забелязана да носи златна халка на ръката си, докато пазарува от магазин за здравословни храни в Бевърли хилс, Калифорния.

28-годишната изпълнителка на хита "Hello" все още не е потвърдила вестта. Тя обаче няма да е толкова изненадваща за феновете. Вече се появиха информации, че Адел и дългогодишният й партньор Саймън Конеки (42) планират да се оженят по време на коледните празници.

"Планирано е Адел и Саймън да се оженят в Лос Анджелис. Сватбата ще се състои в неучебен ден, така че дъщерята на Конеки да може да присъства. Изглежда, че сватбата ще е по време на коледните празници, но подробностите са тайна. Адел не носи дори годежния си пръстен. Двамата искат на сватбата да присъстват само близките им", разкри наскоро близък до двойката източник, пише БТА.

Адел има 4-годишен син Анджело от Саймън Конеки, с когото се среща от 5 години. Певицата заяви преди няколко месеца, че възнамерява да забременее с второ дете след края на световното си турне.

Конеки е завършил престижния колеж "Итън", бил е директор на инвестиционния отдел на известната агенция "И Би Ес груп". През 2004 г. се жени за дизайнерката Клеъри Фишър, от която има 9-годишна дъщеря. Заедно са до 2010 г.

Коментари в сайта

Последни новини