От х:

Днес в x:

„John Steel” записват новия си албум с Дуги Уайт

    Хасковската група „John Steel” записва новия си албум, който е с работно заглавие „Дългият път” в студиото на екс вокалиста на „Рейнбоу”Дуги Уайт.  И не само това, вокал във втория албум на талантливата българска банда ще  е самата рок звезда.

    Предложението за „John Steel” да запишат албума, върху който работят от почти година, с лейбъла на Дуги е дошло веднага след съвместното им участие на първия по рода си рок фест в Хасково в края на октомври. Тогава хасковските групари успяха да привлекат за идeята шотландеца и го доведоха на пл. ”Свобода” за радост на феновете.

    12 са авторските парчета на „John Steel”, които са определени да влязат в албума засега, половината от тях са вече изработени.

    Новината ще бъде съобщена официално утре сутрин в студиото на една от националните телевизии, където хасковската банда е поканена да участва заедно с Дуги Уайт. За Haskovo.net обаче тя беше разкрита в аванс още тази вечер по време на концерта в Младежкия център „СНжен рок”.

    На сцената пред обидно малкото публика, но затова пък съставена от здравото рокаджийско ядро в Хасково, първи се качиха младоците от "Different Highway".

    След тях „John Steel”, подгряха с вокал Ивайло Ранов-Шеки, с  който освен кавъри на популярни банди, направиха и авторски парчета. Като  изненада, леко извън стилистиката на бандата, но пък с много приятен привкус в изпълнение на брилянтния вокал Шеки, публиката чу и песента „Синева”.

    През това време пазеният за участието си в Хасково като тайна изненада, в залата сред публиката влезе Дуги Уайт, който се придвижи към сцената пред онемелите от приятния подарък рок фенове.

    Така почитателите на рока от няколко поколения  в Хасково получиха своето Новогодишно презареждане.

    Красимира Славова

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини