От х:

Днес в x:

Полицаи спипаха магазинер с незаконно оръжие и цигари под тезгяха

Тютюн и цигари без бандерол и нерегистрирано оръжие иззеха икономическите полицаи от МВР Хасково от 61-годишен собственик на магазин.

При проверка на търговски обект на улица „Мадара” в Хасково те извадили изпод плота 80 самоделни цигари, подготвени за продажба.

При претърсването на обекта, в друго помещение е открит и 1,400 кг тютюн. В чекмедже е намерен и газов пистолет с поставен пълнител с 5 газови патрона. Оръжието е без документи за произход и е нерегистрирано. Нелегалните пистолет, цигари и тютюн са иззети с протокол за доброволно предаване.

 Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    Дж
    джумбиш
    3 0
    20:57, 29 дек 2016
    Еййй гулему фото бре журналята .....Кашон с гилзи ...Машалла ве кухократунести ......
  • 2
    Са
    Санчо Панса
    6 -2
    21:03, 29 дек 2016
    80 качака и кило и пульна тютюн и хоп протокол за национализация.Бе вие срама немате ли?Големи сте гадини.По цял ден лежите и пърдите и чакете някой да топне някого за да го изчакате на гюме.И почвате да се ебавате с него.Да си правите лексикален фотошоп.Хвърляте чвякъ в тъч.Стресирате го и го карате да се мисли като магаре без слама.За друго сте червиви в ръцете а за тва не.Но някой ден ще налетите на такъв който и стара попадия ще излъжи.Тва си е количество за лично ползване.Кво ще изкара ако го продаде?Ще забогатее ли?Или ха вижте ни рабтим.Тва си е срамна новина направо.Значи ако имам в джоба 4 кутии цигари без бандирол някой бабаит като вас ми кажи яла тука че ми требаш ще ме отараши.Що не вървите на майната си. Шибанта държава пибира пульната от цената на папиросите затва че е турнала бандирол.Па я не ща да платам за хартийка
Последни новини