От х:

Днес в x:

Най-разпространените митове за мъжете в секса

Стереотипите не само не съответстват на реалността, но могат да влияят отрицателно между отношенията на двойката. Ето и някои от най-вредните митове за мъжете, засягащи сексуалните им предпочитания.

Мит 1: мъжът е готов да преспи с всяка що-годе привлекателна жена.

Опровержение: разбира се, че заради секса мъжете са готови да направят какво ли не. Но ако митът бе истина, достатъчно би било всяка симпатична жена да махне с ръка и мъжете да легнат в краката й. Това обаче не е така. Абсолютното мнозинство мъже не са превъртели толкова на тема секс, че да го превръщат в своя главна цел.

Мит 2: Те обичат само цицести блондинки и мечтаят за порнозвезди.

Опровержение: разбира се, че това не е истина. Всеки мъж ще каже, че е приятно да гледа напращял бюст, но трябва да живее с жена, а не с циците й. Затова е важно спътничката в живота да е коджа надарена не само отпред, но и в акъла и характера, да бъде личност.

Мит 3: Мъжете харесват еротичното бельо от сексшоп.

Опровержение: Жените хитруват, когато казват, че купуват ажурни чорапи, за да зарадват „половинката си“. Всеки мъже ще каже, че голата жена е много по-красива от неголата. И сутринта, след изкараната нощ, няма да си спомни какъв цвят бяха гащичките ви.

Мит 4: Мъжете обичат девствениците

Опровержение: всъщност те се боят от тях като от огън. Сложно е да бъдеш пръв и отговорен за половия старт на друга персона. Освен това мъжете си имат свой стереотип – жената иска да сравни и да пробва секс най-малко с още един мъж.

Източник: БГНЕС

Видеа по темата

Коментари в сайта

Последни новини