От х:

Днес в x:

Благороден жест зарадва пенсионерка от Димитровград по Коледа

Свидетел на благороден жест по Коледните празници стана 78-годишната Златка Ангелова от Димитровград. Възрастната жена, която е дългогодишен фризьор изгубила чантата си с лични документи и 150 лв.

Пенсионерката бързала да вземе изследвания от лаборатория на бул."Хр.Ботев" и слизайки от колата изпуснала чантата си на пътя. За липсата й разбрала по-късно и се притеснила, тъй като вътре били парите за сметките.

"Пенсията ми е 300 лв., трябваше да платя, ток, вода, кабелна. Като разбрах, че съм изгубила чантата си се притесних", сподели жената..

Прибирайки се в дома си на ул."Иван Вазов" била пресрещната от познато момиче - Силвия и нейна приятелка. Оказало се, че Силвия разпознала възрастната жена и й върнала изгубената вещ. Момичето работело в квартален матазин и познавало фризьорката.

"Благодарна съм на момичетата много, в днешно време не се срещат често такива хора, а това бяха и единствените ми пари", допълни Златка. И пожелава от сърце повече такива хора и ситуации като тази с положителен край.

Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    Ив
    Ива
    25 0
    14:30, 28 дек 2016
    Хвала на тези благородни момичета ! Нека повече да има като тях !
  • 2
    Па
    падре
    11 0
    20:44, 28 дек 2016
    браво,момичета..........бъдете живи и здрави
Последни новини