От х:

Днес в x:

Пожарникарите и полицаите в Харманли с награда “ Мъже на годината“

    Пожарникарите и полицаите от районните служби в Харманли получиха колективна награда и бяха обявени за „Мъже на годината“ за 2016-та година.

    Учредяването на първият по рода си приз в Харманли е по идея на Местния демократичен съюз на жените.

    Отличията- грамота и плакет бяха връчени от жените от съюза днес по обяд на шефовете на звената на РУ на МВР в Харманли Евгени Генов и на противопожарното- Слави Спасов.

    Специални грамоти получиха и служителите от „охранителна полиция“ и криминалистите.

    „Учредихме тази награда и я връчихме на полицаите и пожарникарите от Харманли, оценявайки труда и усилията им , които те полагат за запазване на спокойствието в Харманли, който с настаняването на бежанския център, вече не е същият спокоен град“, коментира председателят на Демократичния съюз на жените Диляна Комитова.

    „Именно местните пожарникари и полицаи излязоха на първите редици на критичната ситуация при размириците в края на месеца и удържаха ситуацията, докато пристигне подкреплението, не допуснаха бунтът да излезе в града, за което всички сме им признателни. Пожелаваме им весели празници и дано да имат повече време да останат за тях със семействата им, на които са длъжници, заради отсъствието им от дома в дните на бунта“, коментира още мотивите за решението на Демократичния съюз на жените от Харманли да дадат първата по рода си награда на мъжете, блюстители на реда, Деляна Комитова.

    Красимира Славова

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (2)

    • 1
      К.
      К.И.
      0 -1
      13:08, 15 дек 2016
      Само че първите мъже които бяха изпратени там,първо не бяха хора от Харманли и бяха една шепа и държаха реда доста време докато в Харманли се сетят да изпратят хора,но нека си получат незаслужената награда.
    • 2
      И.
      И.К.
      2 0
      15:21, 15 дек 2016
      Сигурно ти си бил от първите там. Браво! То се вижда на клиповете в медийното пространство, кои са първите. Хайде да се посочиш! Моля!
      Чест и почитания за "Местния демократичен съюз на жените"!

    Видеа по темата

    Още новини

    Последни новини