От х:

Днес в x:

Още един прекрасен кавър от "Жените в музиката 2016" на Bilboard (видео)

Мадона е жена на годината на 2016, според Billboard. Наградата на Billboard Women in Music е създадена, за да даде признание на  "жените в музикалната индустрия, които имат значителен принос към бизнеса и които чрез своята работа и продължаващ успех, вдъхновяват поколения жени да приемат нарастващите отговорности на това поприще" .

От две години има и една малко необикновена награда - Rulebreaker. През 2015 това беше Деми Ловато, сега наградата получи на Алешиа Кара.

На 9 декември шоуто събра най-мощните дами (и мъже) в индустрията. Много се говори в момента за речта на Мадона след като и бе връчена наградата. Но ние ви предлагаме нещо друго. Fifth Harmony получиха една от другите награди - Група на годината, през 2015и това е май единствената група с награда от  Billboard Women in Music въобще. Мегън Трейнър пък стана Chart-Topper на 2016, жената, която покори класациите. Във видеото на живо Fifth Harmony изпълняват нейния абсолютен хит 'Like I'm Gonna Lose You' (оригиналът е в дует с Джон Леджънд)

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини