От х:

Днес в x:

Умно LED осветление

След умните LED крушки, ленти и нощна лампа,на Xaomi, ще се появи и ново осветително тяло, което се контролира през WiFi. Продажбите на следващата умна светодиодната лампа Xiaomi Yeelight стартират на 29 декември при цена $50. Тя е защитена от прах и се управлява с приложение (Android и iOS).

Xiaomi Yeelight LED се управлява чрез безжична Wi-Fi връзка, като за разлика от лампите на Philips, това осветително тяло не изисква допълнителни елементи – само лампата и рутера. Потребителят трябва само да я завие на мястото и да я свърже с мобилното приложение в смартфона. Възможно е отдалеченото включване и изключване на светлината, промяна на яркостта и регулиране на цветовата температура от студени до топли тонове (2700K до 6500K). Инсталирането и монтажът на новото LED осветително тяло отнема не повече от 5 минути.

Устройството е защитено от проникването на прах и насекоми според спецификациите на стандарта IP60. Новата светодиодна лампа може да свети в три направления, като максимална яркост достига 2000 лумена, а минималната – 0,1 лумена. Има и нощен режим „Лунна светлина“. Предлагат се модели с 240 цветово отенъка.

Новата осветителна лампа Xiaomi Yeelight на популярния китайски производител Xiaomi съдържа 95 светодиода на OSRAM с обща мощност 28 W. Вреремето на активна работа е 250 000 часа, тоест тази лампа да свети в продължение на две и половина години, ако не бъде изключена. 

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини