От х:

Днес в x:

Пет рокли, които можете да носите без бижута

Наближаването на празниците ни кара да отделим специално внимание на визията, с която да заблестим по време на Коледа и посрещането на Нова година.

Тъй като празниците освен семейни се явяват страхотен повод и за изискани партита, трябва да заложим на нещо една идея по-специално от обикновено. Днес ще ви представим една тенденция, която е особено подходяща за празничните поводи – официални рокли, които са си повече от самодостатъчни.

Тези модели се характеризират с инкрустации и бродерии, които правят присъствието на бижута излишно – нещо, което определено е една грижа по-малко.

Ето няколко идеи за модели рокли, от които да се възползвате.

1. Рокля с инкрустирана яка

Поло моделите са една от водещите тенденции за сезона, която приема своята трансформация и в официалните празнични рокли. Комбинирайте две в едно като изберете рокля с поло яка, но не каква да е, а обсипана с камъни или мъниста. По този начин ви остават само чанта и обувки, с които да допълните визията.

2. Дълга рокля с инкрустации в горната част

Този модел е подходящ за дамите, за които само една яка като акцент не е достатъчна. Обикновено разнообразието се открива в различни форми, разпростиращи се около ръкавите и деколтето. За да се внесе баланс във визията, препоръчваме да изберете дълга рокля.

3. Блестяща горе, обем долу

Търсите начин да внесете свежо настроение в празничните дни? Изберете блестящо златно боди с обемна и дори плисирана пола с висока талия. Този силует ще описва всяко ваше движение, включително и на дансинга.

4. Минирокля с блясък

За спиращ дъха ефект, изберете червен цвят. Най-добрият възможен вариант е минирокля с добавен блясък от цялостно обсипване с пайети. Желателно е да комбинирате със същия цвят аксесоари, за да не стане ефектът дефект.

5. Бродерия

За дамите, които не искат да залагат на блестящи пайети и инкрустации, има вариант да бъдат празнични без да правят компромис със себе си. Особено актуални са рокли с богати и цялостни бродерии, които създават красив ефект на светлосенки.

Източник: tialoto.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини