От х:

Днес в x:

Marilyn Manson в римейк на култов мюзикъл

MTV заедно със британската компания Sky Movies се готвят да направят римейк на един от най-култовите мюзикъли на всички времена - Rocky Horror Picture Show.

Ако не си гледал този филм или не си чувал дори името му няма да ти се сърдим, защото филма от излизането си преди 33 години до сега се разпространява в ограничен тираж и е истинско чудо ако успееш да се добереш до копие от него. А, ако не вярваш, че е култов сигурно факта, че и до ден днешен се играят постановки и се правят тематични партита вдъхновени от него по цял свят ще те убеди.

За някой това, че MTV Films са се захванали със римейка може и да е нещо хубаво, но повечето истински фенове се притесняват, че лентата ще е пълна боза.

Дори голяма част от феновете на филма са започнали кампании по форумите за музика и филми, срещу това филмът да не излиза направен по този начин.

Такъв е и случая с уеб сайтът за хорър пънк музика в който всеки може да качи своя снимка с плакат, надпис, чрез който се обявява срещу новата версия на филма.

Най-лошото е, че филмът няма да включва култовите за няколко поколения оригинални парчета, а и самият създател на оригнала Ричард О`Браян (Richard O`Brien) е против римейка.

Единственото може би успокояващо е, че главната роля на Dr.Frank N.Furter изиграна от Тим Къри (Tim Curry) в оригиналната лента, ще бъде изпълнена от шок рокера Мерилин Менсън (Marilyn Manson).

Междувременно Менсън бачка усърдно по изцяло режисираният от него филм, Phantasmagoria: The Visions of Lewis Carroll който също се очаква в края на годината.

Тим Къри изпълнява в "Sweet Transvestite" (Rocky Horror Picture Show)

Източник: mp3.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини