От х:

Днес в x:

Хасковлии против парламента, искат предсрочни избори

79.3 процента или 222 читатели, гласували в анкетата на Haskovo.net „Ще успеят ли опитите за съставяне на правителство в мандата на този парламент?“ са отговорили отрицателно. В допитването са участвали 280 души. Почти 80 на сто от тях смятат, че опитите не само ще са неуспешни, но това би била агония, затова е по-добре да се върви към предсрочни избори.

58 читатели или 22.7 процента са на мнение, че всички отговорни партии би трябвало да подкрепят усилията за съставяне на такъв кабинет.

Най-големите партии в парламента – ГЕРБ и БСП вече върнаха мандатите за съставяне на правителство, очаква се в понеделник такъв да бъде връчен на Реформаторския блок. Шансовете те да успеят да съставят кабинет с достатъчна парламентарна подкрепа обаче са нищожни, смятат социолозите.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (3)

  • 1
    Ст
    Стар хасковлия
    15 -3
    09:04, 9 дек 2016
    Много още може да се желае от Общ. съвет. Назначения по шуро-баджанашка връзка, почти нищо от обещанията не се изпълняват, най-вече намаление на таксите. Верно че има да се плащат глоби от преди. Но да не би да искате да се върне Дебелия мафиот отново? И цялата стара мафиотска организация, вклчваща Общ. съвет и Общ. администрация? Благодаря! Всеки друг, но не и Онзи!
    И гербаджйиите да не забравят,че хората не ги харесват и не гласуваха толкова за тях, колкото против старите маймуни.
  • 2
    Ма
    мастикаджия
    7 -1
    12:16, 9 дек 2016
    "Хасковлии против парламента" ???Аз не съм против парламента,а против депутатите в парламента.
    Не искам физкултурници,каратисти и стюардеси да ме представляват.Песимист съм!
  • 3
    El
    eli
    1 -1
    15:22, 9 дек 2016
    Много да внимава ме в обещанията на БСП Всеки друг ,но не те!!!!!!!!
Последни новини