От х:

Днес в x:

Преглеждат безплатно във всички отделения на МБАЛ -Хасково

Изображение 1 от 2

    Десетдневка на „отворените врати“ обяви МБАЛ-Хасково. Това означава възможност за безплатни прегледи във всички отделения на областната болница, обясни  изпълнителния директор д-р Георги Гелов. Идеята за отворените врати е следствие от информацията от пациенти, че в края на годината направленията при джипитата им са изчерпани. „Затова решихме, че е добре да осигурим свободен прием предколедно за хората от цялата област“, коментира д-р Гелов. Здравно неосигурените пациенти също ще бъдат преглеждани. Отворените врати в болницата започват на 12-ти декември и ще продължат до 22-ри. Те обаче ще се провеждат в определена часова зона, за да не се нарушава работата на отделенията - от 11 до 13 часа.

    Добре е желаещите да си запишат предварително по телефона час в съответното отделение, посъветва болничният шеф.

    Допълнителна информация може да бъде получена на следните телефони с код за Хасково 038:

    Първо вътрешно отделение-606 732

    Второ вътрешно отделение-606 736

    Кардиологично отделение-606 764

    Хирургично отделение-606 738

    Детско отделение-606 753

    Урологично отделение-606 841

    Ортопедо-травматологично отделение-606 771

    Неврологично отделение-606 795

    Инфекциозно отделение-606 755

    АГО-606 872

    Неврохирургично отделение-606 743

    Очно отделение-606 728

    УНГ отделение-606 835

    Haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (7)

    • 1
      Ir
      irina
      7 -4
      14:01, 9 дек 2016
      И цяла година безплатно да преглеждат няма да отида! Никакви специалисти не са, само рушветите гледат, и тичаме после след влушаване по Пловдив, Стара Загора и София!
    • 2
      Пе
      Пепо
      17 0
      14:05, 9 дек 2016
      Д-р Гелов това отнася ли се да Д-р Тончев от Урология
      той не знае какво е това е безплатно
      При едно влизане в стоята 40 лв
      При едно гледане още 40 лв.
      При едно лежане в отделението 120лв.
      а де не говорим за операция там нещата са от 400 нагоре
      Вие запознат ли сте с вашия колега .
      Ако не сте запознат пратете пациент за да се установи
      Д-р Тончев той подмина всички -Това е най -корумпирания Търговец
      Всъщност Урологията е Печатница за пари .




      • Аз
        АЗ
        9 0
        15:10, 9 дек 2016
        Ха- намерил кого да пита,ха- ха -ха.
    • 3
      ?~
      ?~?!#@
      4 0
      15:39, 9 дек 2016
      Хаос още преди началото....звъннах да си запазя час за кардиология,а ми отговориха ,че часове не се запазвали?Ч!@#?>$>$

    • 4
      Въ
      вълк
      11 0
      19:08, 9 дек 2016
      д-р Тончев от урология е за Господари на ефира, А после за затвора. той е вълк, а не човек. пише в епикризите операции без да са извършени, пише че са лежали хора в отделението, без това да е истина.Прави далавери при всяка операция.Без да е платено на ръка - умираш.Не му пука за хората.Той е вълк в човешка кожа.Q
      • Не
        Незапознат
        3 0
        00:41, 10 дек 2016
        Той е от тези личности които не е за Господари на ефира.Най-много да спечели
        златният скунск за мародерство.Докато очите са му в парите и наградите(каквито и да са те)това ще го възприеме като заслуга и гордост за признанието.Следователно ще вдигне всички тарифи.Който и каквото да му говори или кълне той ще му се усмихва с общи приказки и подминава.Друго става ако чуе шума на парите.Ако пък и ги види и са така в по-дебела пачка-край!Ще се лепне за вас и оттърване няма да има!Ще ви замаява,пеглежда,изследва, или реже само и само да се докопа до тях.Ако искате го ругайте,обиждайте,плюйте или с подобни епитети наричайте той ще си мисли че дъжд вали и ще продължи да е с опулени очи в сухото.За него е само съд!Да стане безпрецедентен случай на осъден лекар до сега.Като най-малко му се отнеме правото да практикува до края на живота си.Наказание за това че гледа и използва пациентите си като плячка за неправомерно облагодетелстване.Хората винаги във всички времена са се страхували от нещо.Но да бягат като дявол от тамян от Хасковската МБАЛ си е направо ново измерение на ужаса.Като цяло. Или по-точно от ''Урология''.Не във всички отделения е така.Но човек вече не знае на кое да вярва и кое не.Казват че рибата се вмирисвала откъм главата.Но започвам да се чудя дали въобще има глава.Този който гледаме на снимката четем отдолу че го титуловат директор.Хм.Добре.Но по нещо да си личи че е такъв?Ето,колкото и пъти да се спомене отделението ''Урология'' се наддава неистов вой на ярост и раздразнение.Преди време при споменаването на д-р Жан Пейчев беше не само същото но и нямаше нито един,повтарям нито един коментар който да казва добра дума за тази измет.Даже на някой така му беше писнало че малко оставаше да му надене чувала на главата и''врътне шийката''. И с чиста съвест да го излежи.Ако споменем и името на шефа му ще последва подобна реакция.Е-е-е има ли управляващо лице тази институция или не?
    • 5
      Д-
      Д-р Тончев
      5 0
      23:22, 9 дек 2016
      Ами откъде да вземе пари завалията? Нали трябва да поддържа лъскава кола, екскурзии на екзотични места, да глези любовниците...На всичкото отгоре позволява да се пуши в самото отделение?!
    Последни новини