От х:

Днес в x:

Заместник-окръжният прокурор на Хасково Трендафилов - допуснат до конкурса на ВСС

Заместник-окръжният прокурор на Хасково Розалин Трендафилов е допуснат до конкурса на ВВС за мястото на Камен Ситнилски като единствен кандидат в Прокурорската колегия във Висшия съдебен съвет.

Номинацията му е по предложение на прокурорите от от Хасково, Димитровград, Харманли, Свиленград.

Трендафилов е с 40-години стаж, завършил специалност „Право“ в Софийския университет „Св. Климент Охридски“.

Ако бъде избран за мястото ще бъде висш магистрат до октомври догодина, вместо пет години, както е по регламент. Съкратеният срок е заради факта, че Трендафилов довършва мандата на починалия Камен Ситнилски.

Haskovo.NET

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (10)

  • 1
    Хасково.нет, информацията е поднесена безумно и поради това напълно невярно. Прокурорите нямат един представител във Висшия съдебен съвет, а цели шест, плюс Главния прокурор. Розалин Трендафилов е единственият издигнат кандидат да бъде избран за член на мястото на починалия Ситнилски за довършване на мандата му.
  • 2
    Мв
    МВР-стар милиционер
    9 -3
    14:21, 8 дек 2016
    Този дядо с 40-години стаж е съпруг на дантелената панделка ,зам.кмет Трандафилова.За 40-години трудов стаж означава че е работил и по-времето на соца и през най-бурните години на прехода.За това време нищо съществено не е свършено от страна на прокуратурата в Хасково,напротив допусна се разграбването на държавната собственост.Хора които трябваше да са в затвора към момента държат половината град.Допускането на което доведе до обезлюдяване на града.Прокуратурата в лицето на всички служители там носят огромната вина за това.
    Хора по-скоро служещи и обслужващи организираната престъпност в града, отколкото защитаваща Правото на закона .
    • Ка
      Каунь
      4 -2
      19:39, 8 дек 2016
      Абе тъпак, ти правиш ли разлика между Розалин Трендафилов, който е издигнатия кандидат и работи в Окръжна прокуратура Хасково и Николай Трендафилов, който е съпруг на горепосочената зам. кметица и е прокурор в Районна прокуратура - Хасково !? И какво лошо има женати да е кмет или да заема друга престижна длъжност само не мога да разбера? Аман вече, ганьовците в България не обичат успелите хора, изпитват само селска злоба и завист към тях ! Огромната вина за състоянието на града ни и на държава през последните 26г. носят крадливите и корумпирани политици, а не прокурори или полицаи, както най-често се говори...
    • Сн
      Снупи
      3 -2
      20:04, 8 дек 2016
      Трендафилови на всякъде в прокуратурата, което доказва че системата е пълна с еврей! Като гледам коментарите по-скоро са за Николайчо но той си знае и си трае.
    • Из
      Изпаднал германец
      3 0
      21:51, 8 дек 2016
      Старите милиционери бяха печени, ти си очевидно откъсан, примитивен. Видял си едно съвпадение на фамилии и веднага си "съобразил" и се изпляскваш с цялата си простотия. Само една фамилия Трендафилови ли има на света, бе алоооо.
  • 3
    Li
    Lili
    5 -3
    14:43, 8 дек 2016
    Какво право на закона бе чичак, ти нормален ли си? Трендафилов е еврейн, не случайно си го държат там от 40-години - в Прокуратурата.Обществото е толкова инфантилно и не разбиращо как функционира властта,че ако направят анкета сред местното население 70% няма да знаят каква е работата на прокуратурата.Тези с 40 години стаж много добре помнят колко предприятия имаше в Хасково,какво остана от тях? Какво направиха такива като Трендафилов по въпроса? Да си ЧЕЛ в обвинителен акт на някой да му е повдигнато обвинение за цялата разруха която сполетя този град? Няма и да прочетеш защото няма и кой да го напише!
  • 4
    За
    Запрян
    2 -1
    16:01, 8 дек 2016
    Моля моля, възразявам колежке,аз зная какво прави прокуратурата.
    Прокуратурата служи за прикриване на престъпления на циганите и организираната престъпност.
    Нарочно се подготвят обвинителни актове с пропуски които не минават в съда или иначе казано минават с оправдателна присъда или никаква.В това число влизат всички престъпления като се почне от малки кражби,контрабанда на цигари и наркотици до убийства.Не случайно за прокурори се назначават еврей и компроментирани лица,безхарактерни,морално покварени и корумпирани.Докато българските момчета и момичета се държат далеч от тази професия-прокурор!
  • 5
    Ро
    Розамунде Пилхнер
    2 -4
    16:34, 8 дек 2016
    Този Розалин Трендафилов излиза че е бил в пика на кариерата си точно по-време на прехода,на най-големия грабеж в историята.Заместник кметицата Милена Трендафилова, ако му е жена обяснява доста неща.Как толкова посредствен човек може да бъде назначаван на такива работни места.Нищо чудно че Герб местят еврейте по-върховете докато е време.
  • 6
    Сл
    случаен посетител
    2 -1
    19:00, 8 дек 2016
    Заместник кмета на община Хасково е съпруга на прокурора от районна прокуратура Николай Трендафилов.
  • 7
    Ni
    niki
    4 0
    19:46, 8 дек 2016
    Жената на Розалин Трендафилов е шефката на погребалното в Димитровград - Славея

Още новини

Последни новини