От х:

Днес в x:

Формацията на Радан Кънев – готова за предсрочните избори

Новият политически проект на Радан Кънев и ДСБ ще бъде готов навреме за предсрочните парламентарни избори. По думите му процесът е дълъг и бавен, защото е трудно да се направи силен проект, който да даде на България премиер.

Българската политическа, медийна и прокурорска среда е толкова кална и отровна, че да убедиш човек да тръгне към властта,  да се захване с политика ида влезе в калта, е много трудно.

Кънев заяви, че решението на държавния глава Росен Плевнелиев да даде третия проучвателен мандат на Реформаторския блок е очаквано, а от ДСБ няма нито да участва, нито да пречат. Според него е логично трите партии, които формираха мнозинството – Атака, БДЦ и АБВ, да вземат решение дали ще носят отговорност. Големият въпрос е към ГЕРБ, каза той.

Според него поведението на Патриотичния фронт в момента е предизборно. Кънев е категоричен, че Красимир Каракачанов знае, че нямаше да им бъде даден мандата и сега си правят кампанията. „ГЕРБ искат бързи избори, за да вземат по-висок резултат. Борисов захвърля за пореден път власт, дадена му от народа, за да иска повече власт. Във властта искрено вярват само от Реформаторския блок 2 (РБ2), само те вярват, че трябва да се управлява на всяка цена”, коментира председателят на ДСБ.

Ние казваме, че власт се упражнява в името на определени цели. Имаме цел и тя е амбициозна, тя изключва да се управлява с БСП, ДПС, ГЕРБ или голяма част от РБ2. Ние ще управляваме когато достатъчно български граждани и политици подкрепят тези цели, посочи още Кънев.

Източник: http://btvnovinite.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Мд
    мдааам
    1 0
    11:01, 4 дек 2016
    Когато вървиш към властта с нечисти методи края е ясен. Пример : номера на реформаторите в Хасково. Не може да имаш много убедителна риторика, а начина ти на събиране на гласове да говори че си съгласен на всякакви мръсотии.Или си почтен или не си. Това трябва да прозира във всичко.Така че Радан според мен няма никакъв шанс.Ситуацията се промени. Народа вече не иска да избира по малкото зло от две злини. Ако не си разбрал Радане, да ти го кажа: Народа вече ще казва НЕ на всичко, което смята за неподходящо.Герб- НЕ, БСП-НЕ и така докато да се появи нещо друго. Гответе се за повече избори и референдуми. Ясно е че народа трябва да ви показва верната посока, вслушвайте се. С платени гласове няма да ви позволим да управлявате. Вие сте наши слуги, а не ние ваши.

Още новини

Последни новини