От х:

Днес в x:

Ивелина Василева: Нямам място в служебното правителство

Аз съм министър на ГЕРБ, нямам място в служебно правителство. Това заяви пред БНТ министърът на околната среда и водите в оставка Ивелина Василева.

"Реформите продължават, но явно не в такава степен, каквито са били очакванията на обществото. Иначе не съм склонна в такъв апокалиптичен аспект да коментирам ситуацията с усвояването на еврофондове. Ще посъветвам колегите след мен да осигурят тази устойчивост", поясни тя.

Тя изтъкна, че ГЕРБ правят своите анализи и търсят поуките от това какво трябва да се подобри в работата им, за да възвърнат доверието на избирателите си. "Има един момент на антисистемност, който не може да не бъде отчетен. Има и момент на оценка, свързан не само с политиките на изграждането на инфраструктура, но и с провеждането на значими реформи в общество. Все още е дефицит у хората усещането за справедливост", посочи Василева.

Ивелина Василева бе категорична, че условието за сформирането на кабинет "Борисов 3" ще е, ако те спечелят правото и доверието си за това. "Готови сме за еднопартийно правителство", заяви Ивелина Василева.

 

Източник: http://www.24chasa.bg

Видеа по темата

Коментари в сайта

Случаен виц

Последни новини