От х:

Днес в x:

Евгения Банева: Подпалвачите ни са известни на полицията

„Хората, които палят семейната собственост, са известни на полицията. В многобройните жалби до полицейските управления сме ги посочвали, а в един от палежите някои бяха разпознати. И нищо“.

Това коментира в студиото на БТВ тази сутрин съпругата на Николай Банев – Евгения. Тя посочи, че това е проблемът на обществото – чувството на безнаказаност и липсващата съдебна система. "Това е типично изнудване. Но ние не дължим нищо на тези хора", допълни тя.

Евгения Банева отрече някое от предприятията, управлявани от семейството, да е било фалирано умишлено. „Голяма част от нашия бизнес бе фалиран по време на управлението на ГЕРБ“, изтъкна Банева.

Тя потвърди, че унищожените във вчерашния пожар автомобили са седем, на обща стойност около един милион лева. Попитана на какво ще се возят сега, Банева отговори: „Е, все ще си купим нещо“.

Haskovo.net    

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (4)

  • 1
    ..
    ..._1479799807
    15 -3
    09:30, 22 ное 2016
    Баневци - каквото повикало, такова се обадило.
    ************* тази мъдра поговорка?!
  • 2
    За грабителите комуняги - така!И да не винят ГЕРБ-... Виж коментара
  • 3
    На
    наблюдател
    4 0
    14:01, 22 ное 2016
    аааа га ядахте кютаците ни рива....ся що ривеш
  • 4
    Въ
    възмутен
    1 0
    14:26, 22 ное 2016
    Не са хубави тези работи, но интересно как решиха, че точно ГЕРБ са виновни. Преди това плюха и по другите. Все някой им е виновен, ама като гледам не са се стопили милиончетата. То да ти писне да слушаш едно и също от тях. Който иска да работи, си работи. На никой не му е лесно през последните 27 години. А когато имаш желанието и амбицията да се грижиш и да натрупваш все повече блага, знаеш че поемаш риск. Не виждам нищо различно в ситуацията сега, преди и още по- преди!
Последни новини