От х:

Днес в x:

Читатели: Направиха непристъпен тротоар на ул. “Бузлуджа“

    Тротоар на хасковската улица „Бузлуджа“, изглежда като домашна работа на първокласник след ремонт от професионалисти.

    За недодяланата реконструкция на част от тротоара пред номер 58, в близост до хранителен магазин, ни сигнализираха читатели на редакционната поща.

    Донка Иванова нарича работата на общинската фирма „Екопрогрес“ недодялана.

    Тротоарът е твърде висок спрямо улицата и незавършен, а по него минават и възрастни хора и деца, което го прави и опасен, е мнението на жената. „Това може да доведе до инциденти, което тревожи всички в квартала”, пише в сигнала си Донка Иванова. Тя обяснява, че преди да потърсят помощ от медиите, със съседите са сигнализирали до фирмата. Оттам обаче са отказали да изравнят нивото на новоизградения тротоар.

    По същия повод сигнал в Haskovo.net получихме и от Славея Младенова. „ След като след толкова години чакахме да ни направят тротоара, надявахме се, че ще го направят с мисълта, че по-него ще вървят хора. Първо наредиха плочките като за слалом. После, след като се свързах с техническия ръководител Аврамов, получих уверението му, че ще има стълби. Е, ето това е стълбата, по която ще си строшат краката хората. Късмет на всички,които ще минат оттам, когато завали”, пише Младенова, която е изпратила и снимка на участъка.

    Търсим реакцията и на „Екопрогрес“, за да разберем дали има още предвидени довършителни работи по проблемния, според хората, участък на тротоара на ул. „Бузлуджа“.

    Красимира Славова

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (8)

    • 1
      Що
      що така
      19 -1
      10:37, 21 ное 2016
      Некадърни и недомослени работи на общинската фирма,то шефовете им такива, примери колкото щеш в целия град
    • 2
      76
      76 процента
      14 0
      11:05, 21 ное 2016
      Ръководството на общината работи много зле Беливанов трябва да ги маха тези мишки или да пусна една котка срещу тях.
    • 3
      Хс
      ХСЗ
      8 -2
      11:07, 21 ное 2016
      Имат някаква интифа да правят високи тротоари още от времето на нашето Гоше и понеже там работят все майстори с по две леви ръце и грахово зрънце в главата, изпълненията стават за Гинес. С проектите и указанията трябва да могат да се запознаят и гражданите, поне на време да могат да реагират, а не като се върнат след работа вратата на дома им да е зазидана.
    • 4
      Ба
      Баце
      10 0
      11:56, 21 ное 2016
      Антон Иванов къде е? Нали е пътен инженер? Симитлиииииииииииииииииииииииииииии!
    • 5
      Ха
      Хасковлия
      6 -2
      12:48, 21 ное 2016
      А допуска ли някой, че може просто да не е завършен още? А дано, ама надали!
    • 6
      Ив
      иван
      1 -1
      14:25, 21 ное 2016
      Да много правилно , може все още да се работи по него .
    • 7
      Ха
      ХАСКОВО
      3 0
      15:25, 21 ное 2016
      Проблема в целия град е един и същ. От толкова години асфалтирания пласт върху без да се изгребва стария асфалт улиците се повдигнаха над нивото на имотите на хората.
      През соца кой каквото ще да говори се изгребваше стария асфалт и тогава се полагаше нов като така се спазваха нивата. А сега всичко е халтура. Да се вземат парите, а какви проблеми ще направят на хората не им пука.
      Ей затова и тротоарите не могат да бъдат като едно време, защото ако ги изправят току виж се изравнили с нечий прозорец.
    • 8
      Гр
      гражданин
      0 0
      11:44, 22 ное 2016
      в случая се вижда очевадно че ако е по нисък тротоара ще се озове под равнището на улицата и всичката вода от дъждовете и от снега ще се отича към сградите!!!
    Последни новини