От х:

Днес в x:

Мис Хасково с достойно представяне на Мис България и благодарност за подкрепата

    Достойно представяне на родния си град Хасково направи 18-годишната Мария Антонова на най-престижния конкурс за красота у нас „ Мис България”, който се проведе снощи.

    Макар, че на главата й не блесна короната на първата, 18-годишната  хасковлийка спечели овациите на съгражданите си и на хора от близко и далеч с позитивното си излъчване и непринуденост.

    Националката от юношеския хандбален отбор показа още веднъж, че  е достойна да носи короната на Мис Хасково и изпрати положително послание към всички критици на този тип конкурси с пример за постоянство, дисциплина и абсолютното опровергаване на ширещата се максима, че красавиците не са умни.

    По време на няколкодневния си престой в София за репетициите на шоуто, Мария се превърна в любимка на всички-от хората зад сцената до своите съпернички за короната. А след като поутихнаха емоциите от конкурса, Мария не забрави и да изпрати своите благодарности и комплименти към всички от Хасково, които й дадоха мощната си подкрепа за участието й в надпреварата.

    „ Благодаря на всички, които ме подкрепиха! Благодаря на прекрасното ми семейство и добрите ми приятели! Макар и да не спечелих, аз съм победителка, имайки такъв океан от позитивни хора, мислещи за мен! Прекрасни сте!”, написа спортистката във Фейсбук.

    След като спечели Мис Хасково, Мис България е вторият поред конкурс за красота, на който Мария участва. Още преди заминаването си за столицата обаче тя сподели, че възнамерява да се захване с професията на модел.

    Красимира Славова

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (2)

    • 1
      :)
      :))
      13 -2
      22:42, 20 ное 2016
      Хубава е :)
    • 2
      Ми
      мит колев
      4 0
      12:17, 22 ное 2016
      адреана супер си,рога за дечо профана
    Последни новини