От х:

Днес в x:

Благотворително голи

Изображение 1 от 4

    Календарите на австралийските пожарникари са традиция. Полуголите огнеборци вече 23 години позират със сладки животинчета, за да съберат пари за приют за бездомни животни. Парите от продажбите на календара тази година ще се поделят между Кралското общество за превенция на насилието срещу животни и фонда за помодпомагане на жертви на пожари.

    Нюйоркските шофьори на жълти таксита се поразхвърлят в предизвикателни пози по колте си, за да наберат средства за мигрантите. Част от парите от продажбите на техния горещ календар ще отидат за организацията University Settlement, която подпомага над 30 хиляди имигранти в Ню Йорк.

    Женският отбор по ръгби на Университета в Ливърпул се съблича пред камерата за кампания срещу рака на гърдата. Боксерките на момичетата ненапразно за розови - това е цветът на всички кампании срещу коварната болест.

    И любителките на конния спорт от британския клуб Foxy Hunters се снимат редовно в секси вид. Приходите от техния календар за 2017 г. отиват за закупуването на хеликоптери за спешна помощ за графства Уолтшир и Хемпшир.

    Източник: Haskovo.NET

    Коментари в сайта

    Последни новини