От х:

Днес в x:

Агресивна жена нападна инкасаторка с плесници и юмруци

Люта домакиня посрещна с плесници и юмруци служителка на ВиК, дошла в дома й в Карнобат да отчете използваното количество вода.

След като влязла в двора на имота, инкасаторката била нападната от собственичката, която я засипала със заплахи. Веднага след това последвали удари по лицето, съпроводени от крясъци и цинизми.

Колега на служителката, който извършвал проверка в съседната къща, чул крясъците и хукнал към двора, където видял буйствата на разгневената домакиня, пише "24 часа".

Потърпевшата инкасаторка направила опит да се предпази от яростта й и изскочила на улицата. Там се обадила на прекия си началник - "отговорник инкасо", а след това и на началника на ВиК-клон Карнобат, на когото разказала за случилото се.

Той подал сигнал на дежурния полицейски служител. Малко след това в имота на буйната жена отишли полицейски служители, като в тяхно присъствие тя продължила да се държи агресивно.

Те се намесили, за да укротят бойната жена и я откарали в РПУ-Карнобат, където отнесла акт за хулиганство, по който ще плати глоба от 100 лева.

Източник: http://www.dnes.bg

Коментари в сайта

Последни новини