От х:

Днес в x:

Цветан Цветанов:Очакваме предизборна провокация като тази в Костинброд

    Очакваме предизборна провокация, подобна на тази с бюлетините в Костинброд преди години. Нашите опоненти са убедени ,че ще загубят изборите. Те знаят,че ПП ГЕРБ има целогодишен организационен живот изпълнен с градивна енергия. Затова и предизборната кампания за президентския вот не може да се определи като толерантна. Обидни квалификации се съдържат в изказвания на основни  опоненти като ген.Румен Радев и подкрепящата го Корнелия Нинова. Вземете за пример и непремереното и нецензурно изявление на лидерът на ДСБ Радан Кънев. Това заяви за Кърджали бг вести зам.-председателят на ПП ГЕРБ и председател на Централният предизборен щаб Цветан Цветанов.

    Той подчерта:Ние противопоставяме на черния пиар позитивна кампания.Заложили сме на екипния принцип. Затова и в предизборната обиколка и срещи в страната пътуват заедно кандидатът ни за президент г-жа Цецка Цачева и кандидатът за вицепрезидент вицеадмирал Пламен Манушев. Винаги, където има екипност шансовете са по- големи.

     Цветанов поясни,че решението е на Централния предизборен щаб. Обикаляме всички области.Лице в лице с хората изслушваме техните проблеми. Силата ни е в тандема. Обществото цени знаещите и можещите,отбеляза още зам.-председателят на ГЕРБ.

       Цветан Цветанов съпровождаше кандидатпрезидентската двойка Цачева-Манушев по време на обиколката им в Кърджалийска област.При посрещането в Черноочене,той сподели на митинг ,че при всяка среща на представители на ПП ГЕРБ с избиратели те стават все повече и повече.Убеден съм,че Черноочене ще постигне резултат,на когото другите общини ще завидят,подчерта Цветанов.Той изрази дълбокия си поклон пред привържениците на ГЕРБ и посочи,че без тях демокрацията трудно се утвърждава в региона.Цветанов посочи голямата заслуга на народният представител Цвета Караянчева  за пробива и утвърждаването на позициите на ГЕРБ в Източните Родопи.

    Цветан Цветанов призова избирателите да подкрепят и изберат за държавен глава и негов подгласник кандидатпрезидентската двойка Цачева-Манушев.Той припомни,че Цецка Цачева е първата дама председател на Народното събрание.Посочи,че тя трябва да е и първата жена президент на страната.

    Цецка Цачева се справяше прекрасно в първия си мандат като председател на българския парламент.Нямаше политик през втория мандат,който да не е търсил нейната подкрепа.

    Подкрепете и вицеадмирал Пламен Манушев,призова Цветан Цветанов.Той посочи,че  Манушев е от гражданската квота и е отдал 40 години на българската армия.Убеден и доказан патриот.

    Трябва да решим мача още на първи тур.Няма алтернатива в ДПС и БСП.Тази страница трябва да се затвори,подчерта Цветанов.Според него най-добрата перспектива за страната е правителство с председател Бойко Борисов и президент Цецка Цачева.

    В Кирково пред работнички в шивашки цех Цветан Цветанов благодари за подкрепата на местните избори за кандидата на ГЕРБ Румен Миланов.Ние работим не само за силна президентска,но и за силна местна власт.Той посочи,че работодателите се нуждаят от ясни правила и работещи институции.Те искат да има силна държава.Искат го и хората,които дават своя труд.Той призова присъстващите да дадат своя глас на президентските избори.Цветанов гарантира,че присъстващите жени добре разбират,че Цецка Цачева като жена ще работи за единението на нацията.Той гарантира,че ще се чува на международната сцена силният глас на България,когато президентската власт,изпълнителната власт и законодателната власт действат в синхрон.

    Цветанов призова жените да проявят женска солидарност,а мъжете им да ги послушат.

    Аз послушах моята съпруга и подкрепям г-жа Цачева,пошегува се Цветанов.

    На среща в препълненото читалище на Кирково Цветан Цветанов припомни,че от 2006 г. прави срещи в общината.Първоначално са били 10 души.В Бенковски седнали на кафе петима,а станали двадесет още на първата среща.Ние сме единствената алтернатива.В този район хората искат протегната ръка от държавата и я получават.Ние не делим хората.Кандидатпрезидентската двойка Цачева-Манушев  има потенциал да изпълни със съдържание президентската институция,подчерта Цветанов.Той поиска симпатизантите на ГЕРБ да привлекат поне по 17 избиратели за каузата,колкото е и номерът в интегралната бюлетина на кандидатпрезидентската двойка Цачева-Манушев.

    В кирковското село Шумнатица Цветан Цветанов говори за задържането на младите хора в селото и за успешната работа на кметицата издигната от ГЕРБ.Той изрази увереност ,че местните жени ще подкрепят тандема Цачева-Манушев.

    В Момчилград по време на митинг Цветанов посочи,че най-силното качество на ГЕРБ е че създаде среда, в която да го няма разделението.Ставаме все повече в Кърджалийска област и скоро ще имаме общински кмет.Има обратна връзка с избирателите.Това е едно политическо ръкостискане.Трябва и на този вот да покажем,че ПП ГЕРБ е единствената алтернатива в смесените региони,отбеляза Цветанов пред симпатизанти от Момчилград,Джебел,Ардино и Крумовград на градския площад.

    Зам.председателят на ПП ГЕРБ  и председател на Централният предизборен щаб Цветан Цветанов  откри и митинга –концерт в Кърджали,който бе кулминацията на предизборната обиколка на тандема Цачева –Манушев.Той представи кандидатката за държавен глава и нейният подгласник,като подчерта,че нямат алтернатива.

    Георги Кулов

    Източник: Kardjali.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Още новини

    Последни новини