От х:

Днес в x:

Гимназистки от Хасково със сребро от 19-тия Фест на прическите и красотата

    Отборът от специалност “Фризьорство“ в Професионалната гимназия по лека промишленост „Райна Княгиня“ -Хасково се представи на супер ниво на 19-ото издание на Международния фестивала на прическите и красотата.

    В рамките на феста гимназистките от Хасково, водени от своите преподавателки Йоана Гачева и Бонка Делчева заслужиха сребърни медали за уменията си сред всички представители на специалността в гимназии от цялата страна.

    Вероника Василева, Неслихан Карибрям, Тонита Маркова и Весела Юлиянова участваха отборно като коафьори и модели. Те представиха булченска и официална прическа. А сребърните им медали бяха присъдени от жури с председател не кой да е, а самият доайен на коафьорското изкуство у нас стилист Капанов, който е и организатор на събитието.

    Хасковската професионална гимназия се явява със свои представители за първи път на подобно състезание от две години насам, обясни директорът на училището Росица Иванова.

    „ Много сме щастливи за постигнатото. Нашите възпитаници за пореден път доказаха умения, показващи високото ниво, на което работят колегите в учебния процес, но и хъса на гимназистите при нас. Състезанието беше много трудно и затова приемаме сребърните отличия като златни-за златните ръце на преподавателите ни и учениците.“, с радост коментира постигнатото директорът Иванова.

    За всеки от отбора гимназиалното ръководство е дало индивидуални грамоти за постижението.

    „Изключително съм горда с бронзовите медали на ученичките ни! Радвам се, че за краткото време, от което се познаваме и работим заедно постигнахме толкова високи резултати! За мен е истинско щастие! Продължаваме напред със същото желание и хъс за работа!”, написа във Фейсбук профила си и едната от учителките, извели отбора до второто място Йоана Гачева.

    Красимира Славова

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Още новини

    Последни новини