От х:

Днес в x:

Кандидатът за президент на ГЕРБ откри обновената ЖП гара в Димитровград

    Кандидатът за президент от ГЕРБ Цецка Цачева откри ремонтираната ЖП гара в Димитровград. Цачева, която днес бе на обиколка в Хасковски регион лична менчето на новата за димитровградчани придобивка след близо двугодишен ремонт.

    Преди това тя и кандидатът за вицепрезидент Пламен Манушев присъстваха на церемонията, на която бе връчено разрешението за експлоатация на димитровградската гара. Ремонтът бе извършен със средства по Европейска програма и на Община Димитровград и е на стойност близо 10 000 000 лв. Цачева заяви, че димитровградчани трябва да се гордеят с модерната си траспортна придобивка.

    "Ние с Пламен Манушев искаме такава България - образована, просперираща и стабилна, за да имаме възможност да продължим да се развиваме напред и да се случват добрите неща", обърна се към присъстващите Цачева. Тя не скри добрите си впечатления от Димитровград и направеното тук през последните години. "Като севернячка благородно ви завиждам, за това, което се случва в Димитровград", заяви още Цецка Цачева. Призова хората да се доверят на екипа на ГЕРБ и да гласуват с №17 в бюлетината.

    Областният координатор на ГЕРБ в Хасково и народен представител Делян Добрев заяви, че благодарение на правителството на Бойко Борисов през последните две години са били финансирани много общини и са завършени много обекти в цялата страна. Националната програма за енергийна ефективност работи. Хасково е сред първите три града в страната, в които успешно се изпълнява програмата. Трябва да гарантираме стабилността на държавните институции с избора си на 6-ти ноември, за да бъдем сигурни, че Програмата за безвъзмездно саниране на многофамилни жилищни сгради ще продължи, обясни Добрев.

    Кметът на общината Иво Димов посочи, че в последните няколко години към Димитровград има осезаемо по-голям интерес от инвеститори. Пример е заводът, между Хасково и Димитровград. Той вече се строи и там ще работят над 3500 души. Всичко това е възможно, благодарение на подкрепата на правителството на Бойко Борисов и доброто взаимодействие на изпълнителната власт с местните власти. За да продължат да се променят регионите, трябва да подкрепим президентската двойка на ГЕРБ – Цецка Цачева и вицеадмирал Пламен Манушев, призова Иво Димов.

    Водосвет за откриването на обновената ЖП гара отслужи Архиерейски наместник Георги Тодев. На откриването, освен кандидат-президентската двойка Цачева – Манушев, присъстваха председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов, евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Ева Паунова и депутатът Евгения Ангелова

    Платен материал.

    Купуването и продаването на гласове е престъпление!

    Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

    Още новини

    Последни новини