От х:

Днес в x:

Тикви, феи и рогати на забава в Младежкия за Хелоуин

    В красиви, смешни, страшни, сърцати, смели и симпатично- глупави герои се претвориха децата, които се включиха тази вечер на Маскиния бал, организиран от Младeжкия център в Хасково. Сред купонджиите се появи и истинска тиква самурай.

    За минути залата на Центъра се напълни с никнещите като гъби в маскардните си костюми малчугани от различни възрасти. А на входа ги очакваше по черпак слузеста кървавочервена течност.  За Haskovo.net обаче източници от организаторските среди издадоха, че тя е забъркана от малинов сироп и желирани червейчета, така любими на всички. 

    Не беше забравена и каузата- събирането на средства за изграждането на детска площадка в Дом "Марина".

    Вещерско жури, съставено от добрите вещици в наличност, се зае с оценката на най-оригиналните претворения. Във фоайето на центъра пък от детските градини бяха изпратени различни интерпретации на тиквени фенери.

    Награди бяха раздадени за костюми и фенери за първо, второ и трето място, но всъщност наградени бяха всички-с добро настроение.

    Мистичните животни, феи и всякакви фантазни образи накрая плъзнаха из стаите на Младежкия център в играта “Лакомство или пакост“, а както всички знаем, както за малките, така и за порасналите деца  да спечелиш лакомство или пък да извъртиш пакост все е наслада.

    Haskovo.NET

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (7)

    • 1
      Ку
      КУКУ ТАНЕКОВА
      13 -10
      20:05, 27 окт 2016
      Пародия на съвременното възпитание предлага младежкия център хасково
    • 2
      По
      Порчо
      7 -2
      22:53, 27 окт 2016
      Имате нещо против бат **** *******.ли?
    • 3
      По
      Порчо
      5 -2
      08:19, 28 окт 2016
      Тикви, вещица и рогатия на забава в зала Дружба!
    • 4
      Ти
      Тикварий
      2 0
      08:57, 28 окт 2016
      Общината обявява конкурс за нов герб на Хасково.Задължителни елементи:тиква,вещица и каунь.Първа награда няма да се присъжда.
    • 5
      Ро
      Родител
      2 -3
      11:22, 28 окт 2016
      Искате или не световете се смесват. Децата само се забавляват и не влагат никакъв друг смисъл в този празник. А и събитието беше Бал с маски! Дали ще пазят християнските добродетели зависи само от вас, семейството и църквата. На какво ги учите сега освен да мразят? Браво, съвсем по християнски! Не разбирам защо винаги валят негативни коментари? Даже и за най-безобидните прояви милост нямате, а че някой тук само си прокарва платените постове като т.нар. Порчо стана ясно на всички.
      • Ма
        мастикаджия
        3 -1
        12:34, 28 окт 2016
        Ти не си родител!!!!
        Виж приликата на детето ти с комшията.
    • 6
      Ta
      Tato
      2 -1
      15:19, 28 окт 2016
      Както винаги ревове и истерии за това че на децата им харесва нещо. Да са живи и здрави децата, а на нас само тикви и феи да са ни проблемите.
    Последни новини