От х:

Днес в x:

44-годишен димитровградчанин падна от 6-метра височина

    44-годишен мъж от Димитровград е пострадал след падане от 5-6 метра височина.
    Инцидентът на ул.“ Л. Каравелов“ № 8 е станал около 11 часа. За него съобщи шефът на Хасковското звено на Инспекцията по труда инж. Петър Андреев. Той получи буквално на масата за пресконференции при ежемесечната си среща си с медиите сигнала за случилото се от тел 112.

    „Това, което се знае за момента е, че човекът е паднал от покрив. Изпратих на проверка инспекторите от звено“ Строителство“. Знаем още в момента, че падналият мъж е с рана на главата, но в съзнание“, даде първоначална информация инж. Андреев. Той посочи, че в момента няма яснота дали човекът е извършвал някакви ремонтни дейности като частно лице или става въпрос за работник и за трудова злополука. В късния следобед ще има и повече информация за ситуацията и състоянието на пострадалия. По неофициална информация той се казва Милко Петров.

    По-късно стана ясно, че пострадалият е откаран в МБАЛ "Св.Екатерина" в Димитровград  с травма на главата. От болницата, коментираха че раната на мъжа е обработена, травмата е лека и той е изписан.

    Haskovo.NET, Dimitrovgrad.Bgvesti.NET

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини