От х:

Днес в x:

Цецка Цачева и Пламен Манушев ще посетят Димитровград на 27 октомври

Кандидатът на ГЕРБ за президент на Република България Цецка Цачева, кандидатът за вицепрезидент Пламен Манушев и председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов ще посетят област Хасково в четвъртък - 27 октомври. Те ще бъдат придружавани от областния координатор на ГЕРБ в Плевен и народен представител Делян Добрев, евродепутата от ГЕРБ/ЕНП Ева Паунова и народния представител Евгения Ангелова.

Визитата на кандидата за президент Цецка Цачева включва и Димитровград. Цачева и ще се включи в церемонията по връчване на наградата „Читател на годината“ в Градска библиотека „Пеньо Пенев“, която ще започне в 14:00 часа. Тя и кандидатът за вицепрезидент Пламен Манушев ще разгледат обновения и ремонтиран комплекс на библиотеката.

Визитата на кандидатите на ГЕРБ за президенския пост ще продължи с обиколна на Бабин пазар на ул."Ел.Пелин", както и разговори с производители на селскостопанска продукция. 

От 15:00 часа кандидат-президентската двойка на ГЕРБ и Цветан Цветанов ще присъстват на откриването на обновената жп гара в Димитровград.

Платена публикация.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET
Последни новини