От х:

Днес в x:

Цецка Цачева, Пламен Манушев и Цветан Цветанов в Хасково в четвъртък

Кандидатът на ГЕРБ за президент на Република България Цецка Цачева, кандидатът за вицепрезидент Пламен Манушев и председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов ще посетят област Хасково на 27.10.2016 г. /четвъртък/. Те ще бъдат придружавани от областния координатор на ГЕРБ в Хасково и народен представител Делян Добрев, евродепутата от ГЕРБ/ЕНП Ева Паунова и народния представител Евгения Ангелова.

В 10:00 часа Цецка Цачева, Пламен Манушев и Цветан Цветанов ще разговарят с ръководството и служителите на винарна „Катарджина Естейт“ в Свиленград. Срещата ще се проведе в местността „Бялата пръст“. Ще присъства и Иван Андреев – общински координатор на ГЕРБ в Свиленград.

В 10:35 часа кандидат-президентската двойка на ГЕРБ и председателят на Националния предизборен щаб на партията ще се срещнат с учителския колектив на Професионална гимназия „Христо Ботев“ в Свиленград, ул. „Ал. Стамболийски“ №13.

В 11:05 часа Цецка Цачева, Пламен Манушев и Цветан Цветанов ще разговарят с жители на Свиленград в зала на ресторант „Марица“, бул. „България“ 64.

В 12:00 часа Цачева, Манушев и Цветанов ще се срещнат с членове и симпатизанти на ГЕРБ в Харманли. Събитието ще се проведе в Клуб „1-ви картел“, бул. „България“№88. В 12:55 часа те ще посетят Клуба на пенсионера в Харманли, ж.к. „Тракия“ №12. На срещите ще присъстват кметът на Харманли Мария Киркова и Валентина Димулска – общински координатор на ГЕРБ.

В 14:00 часа кандидат-президентската двойка на ГЕРБ и Цветан Цветанов ще посетят Димитровград. Те ще разгледат обновения и ремонтиран комплекс на Градска библиотека „Пеньо Пенев“, ул. „Свети Климент Охридски“ №7. С тях ще бъдат Иво Димов – кмет на Димитровград и общински съветници.

В 14:15 часа Цецка Цачева, Пламен Манушев и Цветан Цветанов ще присъстват на връчването на наградата „Читател на годината“ на Градска библиотека „Пеньо Пенев“ в Димитровград, ул. „Свети Климент Охридски“ №7.

В 14:30 часа те ще се разходят из „Бабин пазар“ в Димитровград и ще разговарят с производители на селскостопанска продукция от региона. Пазарът се намира в квартал „167“.

В 15:00 часа кандидат-президентската двойка на ГЕРБ и Цветан Цветанов ще присъстват на откриването на ж. п. гара „Димитровград“, бул. „Димитър Благоев“ №2.

В 16:00 часа Цецка Цачева, Пламен Манушев и Цветан Цветанов ще присъстват на отслужване на молебен по повод началото на възстановяването на строителните дейности на православен храм „Свети Иван Рилски в квартал „Орфей“ в град Хасково. Събитието ще се проведе на кръстовището на бул. „Г. С. Раковски“ и ул. „Ком“, срещу блок на ул. „Ком“2, вход Г. Ще присъства кметът на Хасково Добри Беливанов, както и пловдивският митрополит Николай.

В 17:00 часа те ще се разходят по новоасфалтираните улици в квартал „Болярово“ в Хасково – от ул. „Хасковска“ 32 в дясно по ул. „3-ти март“ до ул. „Шипка“ и в ляво по ул. „Сирма Войвода“ обратно на улица „Хасковска“42.

В 17:30 часа кандидат-президентската двойка на ГЕРБ и Цветан Цветанов ще посетят централния зеленчуков пазар в Хасково, бул. „България“ 158.

В 18:00 часа ПП ГЕРБ ще проведе основното си предизборно мероприятие в град Хасково. В 18:30 часа в зала „Дружба“ /ул. „Драгоман“ 2/ председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ Цветан Цветанов ще представи пред гражданите на Хасково кандидатите на ГЕРБ за президент и вицепрезидент на Република България Цецка Цачева и вицеадмирал Пламен Манушев.

Участници в концерта в Хасково ще бъдат Пламен и Иво, Михаела Маринова и Дара от Х фактор, група „Rewind”, Поли Генова, Веселин Маринов, „Българе“, Трио Сопрано и Уникалните гласове.

Платена публикация.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Източник: Haskovo.NET
Последни новини