От х:

Днес в x:

Читатели: Рейс ползва спирка от градския транспорт за паркинг

Изображение 1 от 4

    Автобус по линията Хасково-Стамболийски (ако се вярва на табелата) спря на спирката за градския транспорт на бул. “България” до Първа поликлиника, шофьорът слезе и тръгна нанякъде, а рейсът остана там около половин час. За това сигнализираха читатели на Haskovo.net, като изпратиха и снимки.

    Автобусът е спрял на спирката около 10.30 часа днес, половин час по-късно все още беше там, а шофьорското място бе празно. Според работещи наоколо този рейс най-редовно спирал там и престоявал доста продължително на спирката, ползвайки я за паркинг. През това време движението по една от най-натоварените градски артерии в близост до не по-малко натоварено кръстовище остава силно затруднено, казват нашите читатели. А ако през това време пък на спирката пристигне друг автобус, той просто няма къде да спре, допълват те.

    Haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (6)

    • 1
      На
      наблюдател
      18 -3
      13:17, 26 окт 2016
      Общинска полиция къде е?
      • Вс
        Всевишния Кенанец
        33 -5
        13:29, 26 окт 2016
        Общинска полиция са едни глупаци, които се мислят за агенти на фБР, там шуробаджанащината е най-голяма...ако имаш познат там, спираш навсякъде, ако не ...актч. А като отидеш там да им поискаш елементарно обяснение защо са те глобили...фотоапаратчето с което снимат винаги е другаде....а самата Общинска нарушава правилата навсякъде...тях кой ги глобява?????
    • 2
      Вс
      Всевишния Кенанец
      20 -6
      13:23, 26 окт 2016
      брей, какви наблюдателни граждани имало..че там е спирка на градския транспорткато направиха всяко кюше синя зона и платен паркинг, къде по дяволите да си спра автобуса бе мушмороци...Хасково е един град който вместо да се развива , тотално запада..добре че хората го напуснаха , защото задръстванията щяха да са ежеминутни! И Граждани ... спирането на ул. Съединение, Освообождение до пресечката с Македония, Бул.Илинден, Георги Кирков, Дунав, отсечката от Пазара до Лидл разрешено ли е. . . . вие за моя автобус протестирате...а в същото време любимата улица за глоби е Драгоман!!!
    • 3
      Ма
      мастикаджия
      12 0
      15:18, 26 окт 2016
      Еха,къде намерихте тая Волга на снимката???
      Супер кола.Да не е бившия кмет с нея?
    • 4
      Ze
      ZEHTIN POMAK
      11 0
      18:29, 26 окт 2016
      монолит= стаматов= председалката на общината - захариева= един юрган
    • 5
      Че
      Черна Волга
      0 0
      03:50, 11 мар 2017
      Тъкмо и аз тръгвах да кажа за Волгата ама ето, мастикаджията и той е писал за нея. Ама именно, и мен ме заинтригува тази Волга. И наистина чия е тази Волга ? Знае ли някой ? И как пък сте я хванали тази Волга ? Или просто случайно е паднала на снимката без дори и да сте мислели за нея по време на снимане ?
    Последни новини