От х:

Днес в x:

Областният управител учи шефа на Инспектората на родолюбие

Областният управител Станислав Дечев лично ще представи инициативата „Час по родолюбие“ пред началника на РУО Хасково Иван Панайотов, директори на училища от Хасковска област, директорите на Младежките центрове в Хасково и Димитровград и медиите.

„Час по родолюбие“ е идея, която е насочена към младите хора и децата от областта. Първата проява е посветена на 1 ноември - Ден на народните будители. Целта е да бъде провокиран интересът на учениците към българската държава, нейната история, държавните символи, произхода и значението им.

Официален старт на кампанията „Час по родолюбие“ ще даде областният управител Станислав Дечев утре от 14 часа в зала „Марица“ на Областна администрация Хасково.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (4)

  • 1
    Ох
    ох ох ох
    16 -5
    11:44, 24 окт 2016
    Ох всичката мара втасала и опряла до измислени кампании
  • 2
    Да
    даретодар
    19 -3
    11:51, 24 окт 2016
    Г-н Дечев научете Иван Панайотов да проверява директорите си дали са изпълнили изискването служители, навършили пенсионна възраст и достатъчно стаж да се пенсионират и да отворят врата за млади специалисти, които ще се справят и много по добре от 60 и няколко годишни лица. Това е част от родолюбието. Част от родолюбието е и да уважаваш хората с които работи, да позволяваш да си ползват правата, без да са ги поискали. Да се спазват всички нормативни документи. Директорите се дължат като дерибеи и мачкат ли мачкат учителите, а те горките от няма на къде се съгласяват на явно незаконни условия, за да запазят работното си място. Иван Панайотов да направи основна ревизия на изпълнението на всеки нормативен акт на всички директори, С ПРОВЕРКА НА МНЕНИЕТО НА УЧИТЕЛИТЕ/АНОНИМНО/. На всички е ясно, че при проверка от РУО Хасково проверяващите отиват при директора, изслушват го и без да се разгледа другата страна на монетата си се прибират в РУО.
  • 3
    66
    666321
    9 -1
    14:50, 24 окт 2016
    Май няма такъв, който може да накара Панайотов да действа според закона. Повече от година му напомнят за работещите в пенсионна възраст и непенсионирани пом.директори, но той се прави на глух и сляп. Така си е свикнал и му е много удобно. Тъжна картинка.
  • 4
    Уч
    УЧИТЕЛ
    6 -1
    15:54, 24 окт 2016
    За Панайотов е важно, че неговата дългогодишна конкурентка М. Златева се настани на топло местенце в ПГДС и повече няма да го тормози да освободи тази жадувана ръководна длъжност, а за друго не го питайте.
Последни новини