От х:

Днес в x:

Ще има осми сезон на "Живите мъртви"

Изображение 1 от 4

    FOX обяви, че сериалът ще се завърне по каналите на FOX със следващ осми сезон, веднага след като AMC потвърди, че продукцията е подновена за нов сезон. Той ще се излъчи премиерно през 2017 г. и ще стартира със стотния епизод на поредицата.

    FOX си партнира с AMC за сериала на сценарно ниво, а още през 2010 г. и за реализацията на първото в света глобално симултанно излъчване. Със седмия си сезон сериалът „Живите мъртви“ се завръща пред повече от 200 милиона зрители в над 125 държави по FOX, часове след премиерата му в САЩ на 23 октомври по AMC.

    „По-малко от седмица преди премиерата на седми сезон, ние не просто се вълнуваме, че сериалът ще има и осми сезон, но сме и уверени, че голямото очакване, в съчетание с нашия единствен по рода си продукт и любовта на феновете ще направят премиерата на предстоящия сезон най-силната до момента“, каза Шарън Тал Игуадо, Изпълнителен вицепрезидент „Програмиране и развитие на оригинална продукция“ във FOX Networks Group.

    До този момент героите от сериала „Живите мъртви“ са преживели доста перипетии – болести, глад, жертви, трагедии, предателства и немислими загуби. Всичко това ги е направило силни и непобедими.  

    В началото на седми сезон, тази сила им е отнета. Те са намерили безопасност и сигурност. Създали са дом. Мислели са, че светът им принадлежи. Мислели са, че го познават. Но са се заблуждавали.

    В първата половина от седми сезон групата е разединена, сломена и се опитва отново да се върне към предишния си живот докато живее в подтисничество. Нигън успешно е наложил контрол над оцелелите, като с брутални методи ги е принудил да живеят по неговите правила и нагледно им е показал какъв ужасяващ изход ги чака ако не ги следват..

    Останалите герои не осъзнават какво се е случило, но независимо дали са се отделили от групата случайно или по собствено желание, те ще разберат, че не могат да избягат от промяната в техния свят. В първата половина от новия сезон героите започват отначало.

    Общата тема на сезона е новото начало. Светът не е това, което са си мислили, че е. Той е по-голям и дори още по-опасен, отколкото са предполагали.

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини