От х:

Днес в x:

Здрав рок и рев на мотори във втория ден на Октомвриадата в Хасково

    Въпреки здравия студ, здравият рок надделя и тази вечер в Хасково и доведе на пл.”Свобода” феновете.

    Истинска загрявка за голямата вечер за меломаните на 20-ти октомври, когато на сцената се качва световната рок звезда Дуги Уайт, направиха тазвечершните участници от Димитровград, София и Хасково.

    Добре екипирани заради студа феновете не отстъпиха до последно. А за да е още по-яко шпалир от мотори на рокерите от Мото клуб „Атрокс МС” украсиха пространството пред сцената.

    Първи на нея се качиха групарите от димитровградската банда Slim jim, която обаче е със солидно хасковско представителство в лицето на барабаниста Андон Костов-Пърпъла.

    Здрави рок парчета на обичани банди заби групата, а вокалистът Иван Тонев-Джадая нажежи публиката до код ”червено” не само с изпълненията си, но и с шоуто, което направи на сцената.

    Малко преди на нея да се качат момчетата от софийската банда Sol Invictus, моторджиите запалиха фаровете и за кеф на публиката накараха машините да нададат глас, след което отпрашиха. От сцената водещият на тридневната рок фиеста диджей Джото обяви, че „Атрокс МС” се връщат отново на площаада утре вечер, когато в Хасково ще е рок за трети пореден път.

    Третата рок вечер затвори младата банда от Хаково  DIFFERENT HIGHWAY.

    Красимира Славова

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (10)

    • 1
      Ро
      рок-фанат
      27 -4
      22:23, 19 окт 2016
      Голям поклон, напълно оправдаха очакванията ми. Радостен съм, че на тези ми години все пак отново успях да чуя хубава музика в центъра на Хасково - там където съм роден, израснал и живея! Чалгари, сега заслужавате да ви вържем със свински опашки и да ви държим в агония на площада,задето заклеймявате музиката ни под път и над път!! Удари и нашият час, вашите подобия на идоли могат само да бършат седалището на рок звездите и да се учат от тях!! Един ден Хасково ще е рок столица на България и вие ще навеждате глави!
    • 2
      Ge
      Gergana Toneva
      9 -15
      07:33, 20 окт 2016
      А колко хора сте? Малко, много малко за рок столиц... Виж коментара
      • Ха
        Хасковлия
        12 -3
        08:50, 20 окт 2016
        Каварна да не би да е по голяма от Хасково, а Цонко кмета какви концерти организираше, Хасково има потенциала за доста по големи мероприятия
    • 3
      Ха
      Хасковлия
      14 -5
      08:52, 20 окт 2016
      Рок и само рок в хасково, вън чалгата и пошлия рап от града ни !!!
    • 4
      Чи
      читател
      8 -9
      09:01, 20 окт 2016
      Проблемът е, че сте една шепа хора.
      • Пи
        пирго
        16 -2
        09:27, 20 окт 2016
        Не,проблема е отново организацията.Харесвам рока,присъствах на концертите,НО как да събереш хора през октомври месец и то в средата на седмиата...Малко за мен куца организацията на общината.
      • Ah
        aha
        9 -1
        10:54, 20 окт 2016
        Нормално,хасковлии избягаха от града и той се напълни с мешета и дахлии
    • 5
      Ро
      рок-фанат
      6 0
      11:16, 20 окт 2016
      Проблемът е в пропагандата. По медии, телевизия и т н де пропагандират чалгиите и рапът, а нашата музика, която е в пъти по-добра е потъпкава, забравяна и подминавана. Хората все някога ще разберат коя е хубаватс музика. Стига да има повече такива меропфиятия. Хвала вам, организатори.
    • 6
      Ah
      aha
      5 0
      13:43, 20 окт 2016
      Споко тази вечер ще има много хора,защото рекламата беше за само 20.10, има нечули!
    • 7
      Ли
      лиско
      2 0
      14:24, 20 окт 2016
      Рокът е велик, но в селския град Хасково чалгата надделява! Едно време градовете харесваха рока, а селата - посениците и маанетата, но предимно възрастните хора. Сега млади кючекчийки - българки засрамват хората от Турция, защото турците такъв кючек не са и сънували!После Ердоган говорел за Тракия, ами чалгаджийките са готови !
    Последни новини