От х:

Днес в x:

Афганистанец се самонастани в частен имот, петима с актове за мелето в бежанския лагер в Харманли

    Петима души са арестувани и отведени в полицейското управление в Харманли снощи, обясниха от пресслужбата на Областната дирекция на МВР в Хасково днес.

    Спречкването в Регистрационно приемателния център е станало след като сред чужденците се създало напрежение заради статутите, които получават. Някои от тях започнали да протестират, че част от обитателите получават “зелените“ си карти по-скоро, отколкото останалите. Недоволството е прераснало в блъскане и подхвърляния на висок тон, но не е имало меле, обясниха още от полицията. В ситуацията са реагирали звеното жандармеристи.

    Задържаните са разпитани в ПУ в Харманли и са им съставени актове по Указа за борба с дребното хулиганство.

    Снощи полицаите от Харманли са прибрали и мъж, който е посочил, че е от Афганистан. Той е арестуван след сигнал на харманлиец, който съобщил, че непознат се е самонастанил в имота му в село Остър камък. 

    Чужденецът е влязал в къщата след като е счупил стъклото на един от прозорците. При идването на полицаите той спял в една от стаите.

    След като е изведен от имота, самоопределилият се като афганистанец е предаден в РПЦ-Харманли. По неофициална информация мъжът е избягал именно от бежанския лагер, преди да реши да "отседне" в къщата в Остър камък.

    Красимира Славова

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (2)

    • 1
      Ni
      Night Rider
      29 -4
      16:09, 19 окт 2016
      Що не го поляхте ******а с малко бензин и да му драснете клечката както е спял, ей така по-лесно да иде при 70-те манафа, пардон - девици, дето му ги е обещал алахата?
    • 2
      Bl
      blago
      17 -2
      17:52, 19 окт 2016
      А тия тримата откарани в спешната от подхвърлянията на висок глас им се е нацепила кожата и имат болки по цялото тяло,даже единия доста е "подхвърлял"на висок глас......Да преглътна,че тия домати дето ги им с колците ми образуват киселини!

    Видеа по темата

    Последни новини