От х:

Днес в x:

Журналистите от Професионалната гимназия вече списват собствен блог

    Младите журналисти от ПГСС „Васил Левски“ вече публикуват в собствен блог. „Ученически стандарт“ е вестник, който се издава от учещите СИП журналистика. От началото на тази година той се модернизира, но ще продължи да отразява живота в гимназията. Преподавателката Жанета Стоянова сподели, че се е съобразила с препоръките на маркетинг специалисти, за ползване на електронни платформи, които улесняват достъпа и позволяват прехвърляне на информация. В същото време създаването на този блог е възможно и заради напредъка на учениците в областта на журналистиката.

    Все още по електронното издание се работи. За сега са публикувани само няколко материала, но предстои да се попълнят разделите за екип, контактите, да се постави уводната статия. Започнало е качването и на архив от хартиения вестник. Това ще даде възможност на предишни членове на клубове и героите на публикациите да се връщат към съкровени моменти.

    Екипът млади журналисти се труди на това поприще вече трета година. Очаква се скоро в редиците да се влеят млади попълнения. Същевременно ще продължи сътрудничеството между parvomai.net и клуб „Млад журналист“.

    Теодора Кирякова

    Източник: Parvomai.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (1)

    • 1
      ЕГ
      Е гати
      1 -2
      18:04, 12 окт 2016
      Е гати и новината - ами коя е тая професионална гимназия, къде се намира, координати, ръководство, класове - кви са тия общи приказки - напишете нещо като хората ясно и информиращо! Новината е, че няма новина - по нещо още се работи, ама ще го има, пък сега има само идея и не знам си кво. На никой не му плащат, щото имал хубави идеи - обикновено питат какво и колко си свършил. Какъв е резултата. То сле хиляда години, самолетите ще са ракети, ама после.
    Последни новини