От х:

Днес в x:

Защо Виктория Бекъм хапва сьомга всеки ден

Ако сте Виктория Бекъм, за вас не съществува такова нещо като твърде много сьомга, въпреки заплахата от отравяне с живак. Защо ? Защото, ако сте знаменитост с мания за перфектна кожа, не бихте се спрели пред нищо. За госпожа Бекъм това означава високи дози омега-3 мастни киселини под формата на прясна сьомга – ежедневно.

Виктория разказва за битката си с проблемната кожа, в която виден дерматолог и помогнал , препоръчвайки и да консумира сьомга всеки ден.

Защо обаче Бекъм решава да сподели най-грижливо пазената тайна в Холивуд ?

“Има два типа жени: такива, които откриват нещо полезно и решават да го държат за себе си, и такива като мен, които се стремят да го споделят. Работила съм с най-добрите гримьори, фризьори и стилисти и научих от тях толкова много, искам да споделя наученото”, казва Виктория.

Красотата не е единствената област, в която Бекъм е допускала грешки. Тя с охота споделя за гафовете си в модата, сред тях угасналата вече любов към 8-инчовите токчета и някои от предизвикателните и тоалети от ерата на Пош Спайс.

Източник: Haskovo.NET

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Та
    Тайна майна
    8 0
    16:44, 7 окт 2016
    Тайната обаче, която се пази тука е, че Виктория си хапва от сьомга хваната в реката, а в Кауфланд сьомгите са промишлено отглеждани и хранени с ГМО фуражи, минерални и всякакви други добавки. Рибите от реките на Аляска Виктория може да си ги плати, а в Кауфланд ние ... гледаме кат жаби, а който може да си купи яде ГМО.
Последни новини