От х:

Днес в x:

Новото парче на Галена с музика назаем от песен на Веси Бонева и Светлин Къслев?

Буквално за една нощ се надигна вълна от коментари и публикации по повод новата песен “#МамаУраган" на Галена, написана от Криско и за това колко много тя прилича на “Разпалвам микрофоните” на Веси Бонева, по музика на Светлин Къслев. Мненията не са в полза на нашумелия рапър, защото песента на Веси Бонева излиза година и половина по-рано от пуснатата на 3 октомври 2016 на Галена. Самата Веси Бонева коментира в личния си facebook профил, че е учудена, допълвайки: ”Доста близо звучи до нашия проект "Разпалвам микрофоните", издаден на 27.03.2015 година!!! Мненията оставям на вас!?!”

И Светлин Къслев, и Веси Бонева очакват обяснението на Криско за почти пълната прилика в основната част на парчето, съобщиха от продуцентската им агенция. Вероятно самата Галена и нейните продуценти не са във възторг от странния старт на #MамаУраган.

Всичко това се случва по време на подготовката на голям LIVE концерт на Веси Бонева с гост-музиканти, който ще се проведе на 19 ноември в легендарен софийски клуб и с който тя отбелязва неофициално 10 години на сцената.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини